• Gratis expertadvies
 • Kwaliteitsgarantie
 • Gratis verzending en retour

Categories

Merken

Compatibiliteit

Functies

Videoresolutie

Data opslag mogelijkheid

Kijkhoek

Soort batterij

Ecosystemen

Assortiment

Je woning in beeld met IP camera beveiliging

Houd met een slimme beveiligingscamera controle over zowel de binnen- als buitenkant van je woning. Ongeacht je locatie, of je nu thuis bent of onderweg, ben je in staat om alle bewegingen zorgvuldig te observeren en direct te handelen indien vereist. Ervaar de keuze uit een uitgebreid assortiment, inclusief binnencamera's, buitencamera's en handige beveiligingscamera-sets, om de ideale bewakingsoplossing voor jouw specifieke situatie te ontdekken.

Filter
...

Slimme IP camera’s

Een slimme IP-camera is een camera die direct verbonden is met het netwerk via het internetprotocol (IP). Hierdoor kun je bijvoorbeeld live beelden naar je smartphone, tablet of andere apparaten streamen. Bij tink bieden we uitsluitend IP-camera's aan, omdat ze via een netwerkverbinding naadloos geïntegreerd kunnen worden in je slimme woning. Zo kun je altijd en overal toezicht houden op je omgeving.

Wat kun je met een beveiligingscamera in je smart home doen?

Wil je weten wie er voor je deur staat? Wil je gemoedsrust, zelfs tijdens je vakantie of werkuren? Dankzij slimme videobewaking behoud je voortdurend toezicht. Bovendien resulteert het plaatsen van een zichtbare bewakingscamera in een verminderd risico op inbraak. Potentiële indringers deinzen namelijk terug wanneer ze merken dat je huis goed beveiligd is en bewoners hebt die waakzaam zijn over hun veiligheid. Met slimme videobewaking houd jij controle en waarborgt de veiligheid van je bezittingen.

Met smart home camera’s krijg je onmiddellijk live beelden en opnames op je smartphone, zowel voor binnen- als buitencamera's. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte van elke beweging in je woning, en je kunt zelfs meldingen ontvangen via e-mails of pushberichten. In geval van een inbraakactie activeren de intelligente beveiligingscamera's een alarm, hetzij door integratie met een beveiligingssysteem, hetzij door gebruik van een ingebouwde sirene. Zo zorg je voor een extra beschermingslaag voor je huis en geef je jezelf een stukje gemoedsrust.

eufycam 3 set met indoor 2k cam

Meer mogelijkheden met een abonnement

Naast de basisfuncties van een slimme beveiligingscamera, zoals het direct streamen van video's naar je telefoon, voorzien de meeste fabrikanten ook extra mogelijkheden wanneer je kiest voor een betaald abonnement. Op onze blog hebben we diverse abonnementen van verschillende aanbieders vergeleken. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing maken en ontdekken welke extra voordelen en opties deze abonnementen met zich meebrengen, om zo je slimme beveiligingssysteem nog effectiever te maken.

Bekijk hier
SD-kaart in Ezviz camera
 Reply

Opslagmogelijkheden

Lokaal

Met lokale opslag worden de beelden direct op de camera opgeslagen, meestal op een SD-kaart. Dit biedt het voordeel dat er geen risico op digitale inbraak en is er geen maandelijkse kosten aan verbonden zijn. Het enige nadeel is dat de opslagruimte beperkt is en er een mogelijkheid bestaat dat je beelden verliest als de kaart beschadigd raakt. Gelukkig kun je vaak de opslagruimte uitbreiden door een SD-kaart met een grotere capaciteit aan te schaffen.

Cloud

Bij cloudopslag wordt doorgaans een abonnement met maandelijkse betaling vereist. In ruil daarvoor krijg je echter aanzienlijke opslagruimte en heb je altijd online toegang tot je beelden. Cloudopslag is over het algemeen veilig en biedt end-to-end encryptie, waardoor je opnames niet zomaar door anderen kunnen worden bekeken. Het is wel belangrijk om te realiseren dat je data in handen is van een externe partij.

Hybride

Een alternatieve optie is om te kiezen voor een hybride model, waarmee je gebruik kunt maken van zowel lokale als cloudopslag. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken dat je beelden niet kunnen worden opgeslagen. Wanneer je SD-kaart vol raakt, kan er automatisch worden overgeschakeld naar cloudopslag. Het is belangrijk op te merken dat cloudopslag vandaag de dag veiliger is dan veel mensen denken, maar ook lokale opslag heeft zijn eigen voordelen.

Alles over camerabewaking en gegevensbescherming lees je op onze blog

Klik hier

Alle voordelen van camera beveiliging in je smart home

Integreer in je smart home systeem

Integreer je slimme bewakingscamera in je smart home en geniet van spraakbediening en automatisering.

Veilige opslag

Zowel lokaal als in de cloud zijn je beelden veilig. De Cloud is end-to-end encrypted en maakt gebruik van verificaties op meerdere niveaus.

Instelbaar detectiegebied

Het detectiegebied waarin de camera bewegingen detecteert en registreert kun je vaak zelf afstellen. Zo kun je valse alarmen voorkomen en alleen het gebied bewaken dat jij wilt.

Live in contact via beeld en geluid

De meeste camera’s hebben een ingebouwde microfoon en luidspreker waarmee je live in contact staat via de app.

Ingebouwde AI-technologie

Een handige mogelijkheid waar veel camera’s gebruik van maken is AI-technologie waarmee onderscheid gemaakt kan worden tussen verschillende objecten, personen en dieren.

Helder beeld en nachtzicht

vOmdat de technologie zich altijd doorontwikkelt wordt opgenomen beeld van steeds betere kwaliteit. Daarnaast is het ook mogelijk om ‘s nachts op te nemen met behulp van infrarood.

Veelgestelde vragen over beveiligingscamera’s

Het beste type slimme beveiligingscamera voor thuisgebruik hangt af van je specifieke behoeften. Over het algemeen worden beveiligingscamera's met app-bediening, zoals de Ring Stick Up Cam of de Google Nest Cam, als goede opties beschouwd. Zorg ervoor dat je camera's kiest die passen bij je beveiligingsbehoeften en budget.

Draadloze beveiligingscamera's maken gebruik van wifi om verbinding te maken met je thuisnetwerk. Ze kunnen voeding krijgen via een oplaadbare batterij of een zonne-energiebron. Draadloze camera's verzenden videobeelden naar je smartphone of een ander gekoppeld apparaat, waardoor je real-time toegang hebt tot de beelden.

Beveiligingscamera's met app-bediening bieden het voordeel dat je op afstand toegang hebt tot live videofeeds en meldingen ontvangt wanneer beweging wordt gedetecteerd. Je kunt ook vaak instellingen aanpassen en beelden opslaan in de cloud, wat handig is voor bewijsmateriaal bij incidenten.

Het instellen van bewegingsdetectie op een beveiligingscamera is doorgaans eenvoudig. Je opent de bijbehorende app, zoekt naar de bewegingsdetectie-instellingen en past deze aan. Je kunt gevoeligheidsniveaus instellen en specifieke gebieden selecteren waarop je wilt letten. Zodra beweging wordt gedetecteerd, ontvang je meldingen en worden opnames geactiveerd.

Onze beste merken beveiligingscamera’s

Ring Stick Up Cam Gen. 3

Ring beveiligingscamera’s

 • Uitgebreide ecosysteemintegratie: Ring heeft een sterke integratie met Amazon Alexa en andere smart home-ecosystemen, waardoor je je beveiligingscamera's kunt koppelen aan andere slimme apparaten en spraakgestuurde bediening kunt gebruiken.
 • Duurzaamheid en weersbestendigheid: Ring-camera's, zoals de Ring Stick Up Cam, zijn gebouwd om bestand te zijn tegen de elementen, wat ze ideaal maakt voor gebruik buitenshuis.
 • Ring Protect-abonnement: Ring biedt betaalbare abonnementen voor cloudopslag en extra functies, zoals bewegingsdetectiezones en opnames delen, waardoor gebruikers meer uit hun Ring-camera's kunnen halen.
Naar Ring producten
eufyCam 3

eufy beveiligingscamera’s

 • Lokale opslag: Eufy-camera's bieden lokale opslagmogelijkheden via een microSD-kaart, waardoor u geen maandelijkse cloudopslagkosten heeft.
 • Privacybescherming: Eufy legt de nadruk op privacy en bewaart je gegevens lokaal, wat betekent dat je video's niet op externe servers worden opgeslagen, waardoor je meer controle hebt over je beeldmateriaal.
 • Uitstekende batterijduur: Sommige Eufy-camera's, zoals de EufyCam 2, hebben een indrukwekkende batterijduur, wat betekent dat je ze minder vaak hoeft op te laden.
Naar Ring producten
Google Nest Cam

Google beveiligingscamera’s

 • Google Assistant-integratie: Nest-camera's kunnen worden geïntegreerd met Google Assistant, waardoor je spraakgestuurde bediening hebt en verbinding kunt maken met andere slimme Google-apparaten.
 • Continue videostreaming met Nest Aware: Met een Nest Aware-abonnement kun je 24/7 continue videostreaming en opslag krijgen voor gedetailleerde beveiliging.
 • Hoogwaardige videokwaliteit: Nest-camera's, zoals de Nest Cam IQ, bieden superieure videokwaliteit en beeldherkenningstechnologie.
Naar Ring producten
Arlo Pro 4 Spotlight Camera

Arlo beveiligingscamera’s

 • Draadloze installatie: Arlo staat bekend om zijn draadloze camera's die eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd zonder gedoe met kabels.
 • Geavanceerde AI-functies: Arlo-camera's, zoals de Arlo Pro 4, bieden geavanceerde AI-functies zoals persoonsherkenning en pakketdetectie voor nauwkeurigere meldingen.
 • Ecosystem Integration: Arlo integreert goed met andere smart home-ecosystemen, waardoor je je beveiligingscamera's kunt koppelen aan andere slimme apparaten.
Naar Ring producten
Imou Rex 4MP

Imou beveiligingscamera’s

 • Betaalbaarheid: Imou biedt vaak betaalbare beveiligingscamera's met veel functies voor een redelijke prijs.
 • Gebruiksvriendelijke app: De Imou-app wordt vaak geprezen om zijn eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke interface.
 • Verscheidenheid aan modellen: Imou biedt een verscheidenheid aan camera's, van binnen- tot buitencamera's, met verschillende specificaties en prijsklassen.
Naar Ring producten
EZVIZ C6 2K⁺ Indoor Pan & Tilt Wifi Camera

EZVIZ beveiligingscamera’s

 • Lokale opslag en cloudopslag: EZVIZ biedt zowel lokale opslag via een microSD-kaart als cloudopslagopties, waardoor je flexibiliteit hebt bij het opslaan van beeldmateriaal.
 • IFTTT-integratie: EZVIZ-camera's kunnen worden geïntegreerd met IFTTT (If This Then That), waardoor je aangepaste automatiseringen kunt maken met andere slimme apparaten en diensten.
 • Diverse ontwerpen: EZVIZ heeft een verscheidenheid aan cameraontwerpen en stijlen, waaronder compacte modellen en camera's met pan- en tiltmogelijkheden.
Naar Ring producten