• Gratis expertadvies
 • Kwaliteitsgarantie
 • Gratis verzending en retour

Categories

Compatibiliteit

Ecosystemen

Fitbit

Meer motivatie voor een gezonde levensstijl

Als je denkt aan fitnesstrackers, is Fitbit vaak het eerste merk dat in je opkomt. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve Fitbit horloges en is een leidende naam in de wereld van fitnesstrackers, smartwatches en wifi-weegschalen. In onze smart home webshop tref je diverse Fitbit-modellen aan, zoals de Fitbit Charge 5, Versa 3, Charge 4, Versa 4, Sense 2, Inspire 3, Luxe, Versa 2, en Sense. Deze apparaten helpen je gezondheid te monitoren door je activiteiten, slaap en hartslag bij te houden, en zijn gemakkelijk te gebruiken via de Fitbit-app. Vergeet niet je apparaat te personaliseren met ons assortiment Fitbit bandjes.

Filter

Stijlvol, gezond & bewust

Design

Stijlvol, modieus en bovenal functioneel design.

Track

Stel doelen en meet en onderhoud een gezonde levensstijl.

Lifestyle

Luister naar muziek, bekijk je socials en betaal contactloos.

activiteiten meten met fitbit

Welke Fitbit past het beste bij mij?

Fitbit Charge 5

 • 7 dagen batterij
 • GPS
 • ECG
 • 20+ trainingsmodi
 • Stress management
Naar product

Fitbit Versa 4

 • 6 dagen batterij
 • GPS
 • Alexa built-in
 • 40+ trainingsmodi
 • Stylish fitnessbuddy
Naar product

Fitbit Sense 2

 • 6 dagen batterij
 • GPS
 • ECG
 • Alexa built-in
 • 40+ trainingsmodi
 • Perfecte alleskunner
Naar product

Fitbit Inspire 3

 • 10 dagen batterij
 • 20+ trainingsmodi
 • Geweldige budget Fitbit
Naar product

Fitbit Luxe

 • 5 dagen batterij
 • 20+ trainingsmodi
 • Mooie look
Naar product

Ons volledige aanbod van fitnesstrackers en smartwatches bekijken?

Klik hier

Wat is een Fitbit?

De slimme producten van Fitbit helpen je trainingsdoelen bij te houden en slechte gewoonten te doorbreken. De Fitbit-trackers motiveren je om een fitnessprogramma voort te zetten, helpen je beter te slapen en registreren trainingen. Zo heb je altijd je persoonlijke trainer bij de hand.

De smartwatches bieden daarnaast nog andere hele praktische functies in het dagelijks leven zoals het afspelen van muziek, telefoneren, berichtjes versturen of zelfs mobiel betalen. Uiteraard beschikken de smartwatches ook over slimme gezondheidsfuncties net al de fitnesstrackers.

Met de slimme weegschaal kun je berekeningen van je BMI (Body Mass Index) toevoegen aan het systeem en je vooruitgang bijhouden in duidelijke diagrammen en tabellen. Zo heb je altijd overzicht en vooral inzicht in je gezondheid. Kortom: Fitbit maakt het zo motiverend en makkelijk mogelijk om een gezonde levensstijl te handhaven.

Fitbit Aria Air, Versa en Inspire

Heeft je Fitbit problemen? Zo kun je hem eenvoudig resetten

Als je problemen hebt met je Fitbit-apparaten is het herstarten of resetten van het apparaat soms de eenvoudigste oplossing. Onder het motto “Heb je geprobeerd hem weer aan en uit te zetten?” leggen we jou uit hoe je je Fitbit kunt resetten en opnieuw opstarten.

Lees het hier

De voordelen in één overzicht

Automatische trainingsherkenning

Op het moment dat je een training start, dan zal je slimme Fitbit-item dit herkennen. De zogenaamde Smart Track-functie herkent specifieke activiteiten en meet je resultaten afgestemd op de trainingssessie.

Fitbit-app

De handige Fitbit app helpt je het overzicht te bewaren. In de app kun je alle metingen inzien, een trainingsschema maken en zelfs je voeding invoeren.

Motivatie via herinneringen

Is het tijd voor een work-out? Fitbit kan je hieraan herinneren! Zo vergeet je niet meer te sporten, boek je meer progressie en blijf je gemotiveerd.

Meet je hartslag

Door het continu meten van je hartslag kun je een goed beeld vormen van hoe het is gesteld met je conditie. Ook kun je meldingen ontvangen wanneer deze onregelmatig, te hoog of te laag is

Meet en verbeter slaapgewoonten

Het is essentieel voor je herstel na het sporten, maar voor ieders gezondheid in het algemeen is het belangrijk om goed te slapen. Met Fitbit meet je slaapgewoonten en kun je deze gericht verbeteren.

Lange batterijlevensduur

Na een oplaadbeurt gaan de producten van Fitbit meerdere dagen mee zonder dat je ze tussendoor aan de lader hoeft te leggen.

tink tip

Stel herinneringen in: maak gebruik van de herinneringsfunctie op je Fitbit om je eraan te herinneren regelmatig te bewegen tijdens lange werkdagen.

hardlopen met Fitbit

De app van Fitbit

De mogelijkheden

De Fitbit-app begeleidt je moeiteloos en op een aangename manier door je dagelijkse leven. Het moderne ontwerp is net zo overtuigend als de eenvoudige bediening. Gebruik het om je vorderingen bij te houden, je maaltijden te noteren, contact te leggen met je vrienden of gewoon inspiratie op te doen. Smartwatch-gebruikers kunnen Fitbit Pay instellen om contactloze betalingen met je horloge te doen. De app registreert trainingen en je slaap in detail. Zo kun je zien hoeveel je al hebt gedaan voor je gezondheid of welke gewoonten je moet veranderen. Vrouwen kunnen de uitgebreide cycle tracker van de app gebruiken. Ook handig om te weten: de meeste smartwatches zijn compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa.

Premium

Met Fitbit Premium haal je nog meer uit de app. Met deze extra dienst worden de verzamelde gegevens nog nauwkeuriger geanalyseerd en krijg je aanbevelingen op maat. Met het premium abonnement krijg je suggesties om bijvoorbeeld frisser wakker te worden of om je trainingsplan effectiever te maken. Fitbit Premium helpt je ook om je te motiveren om te trainen. Nodig vrienden uit voor spelletjes en wedstrijden, zodat je elkaar kunt motiveren. Daar hebben je vrienden zelf geen premium abonnement voor nodig. Fitbit Premium biedt je daarnaast een gedetailleerd gezondheidsrapport, dat samen met artsen en gezondheidsexperts is ontwikkeld. Deze bevat een uitgebreide reeks gegevens, waaronder ECG, BMI en slaapindex, en kan artsen helpen bij het stellen van nauwkeurigere diagnoses.

Al je vragen over Fitbit

Fitbit-apparaten zijn doorgaans waterbestendig, en veel modellen zijn geschikt voor zwemmen en douchen.

Ja, je kunt je Fitbit-apparaat gebruiken als stand-alone tracker, maar voor volledige functionaliteit is koppeling met een smartphone aan te raden.

Om je Fitbit-apparaat correct te synchroniseren, volg je deze stappen:

 1. Bluetooth inschakelen: Activeer Bluetooth op je smartphone of tablet om een verbinding mogelijk te maken tussen je apparaat en de Fitbit.

 2. Fitbit-app installeren: Als je de Fitbit-app nog niet hebt, download en installeer deze dan vanuit de relevante app-winkel voor je mobiele apparaat.

 3. Inloggen of account aanmaken: Open de Fitbit-app. Als je al een account hebt, log dan in; zo niet, maak dan een nieuw account aan.

 4. Fitbit-apparaat bij de hand houden: Zorg dat je Fitbit-apparaat dicht bij je mobiele apparaat is tijdens het synchronisatieproces.

 5. Synchronisatieproces: Er zijn twee manieren om je apparaat te synchroniseren:

  • Automatisch synchroniseren: Zorg dat deze optie ingeschakeld is in de app. Je Fitbit zal dan regelmatig en automatisch synchroniseren wanneer het binnen het bereik van je telefoon is.

  • Handmatig synchroniseren: Open de Fitbit-app en trek het hoofdscherm naar beneden om een synchronisatie te forceren, of ga naar het accounticoon (of je profielfoto), selecteer je apparaat en tik op 'Synchroniseren Nu'.

 6. Controleer de synchronisatiestatus: Na het synchroniseren zou je de laatste gegevens van je activiteiten moeten kunnen zien in de Fitbit-app. Dit bevestigt dat de synchronisatie succesvol was.

De batterijduur varieert per model, maar Fitbit-apparaten staan bekend om hun indrukwekkende batterijlevensduur, die meestal meerdere dagen beslaat.

Een Fitbit weegschaal kan gewicht, BMI (Body Mass Index), lichaamsvetpercentage en spiermassa meten. Deze gegevens worden automatisch gesynchroniseerd met je Fitbit-account voor eenvoudige toegang en analyse.

Als je problemen hebt met inloggen op je Fitbit-account, controleer dan eerst je gebruikersnaam en wachtwoord. Als dit niet werkt, probeer dan je wachtwoord opnieuw in te stellen via de 'Wachtwoord vergeten' link op de inlogpagina. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de Fitbit-ondersteuning voor verdere assistentie.