• Gratis expertadvies
  • Kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending en retour

KPN Service Plus

Wat is KPN Service Plus?

Speciaal voor klanten met KPN internet, kan je met KPN Service Plus terecht bij onze experts die uitgebreide kennis hebben van smarthome. Wil je hulp bij de installatie of het instellen van je smarthome producten? KPN Service Plus kan hierin ondersteunen. Ze nemen de tijd voor je om alles haarfijn uit te leggen.

KPN Service Plus aanzetten

Al internet van KPN?

Voeg KPN Service Plus makkelijk toe aan je abonnement in MijnKPN.

KPN Service Plus is maandelijks aan- of uit te zetten.

KPN Service Plus aanzetten

Nog geen internet van KPN?

Voeg KPN Service Plus makkelijk toe aan je bestelling als extra internetoptie.

KPN Service Plus is maandelijks aan- of uit te zetten. Kies je de FRITZ!Box als extra internetoptie? Dan krijg je de KPN Service Plus er gratis bij.

Bekijk met Internet en TV

Jouw voordelen met KPN Service Plus

Helpdesk gespecialiseerd in slimme apparaten en internet

Vrijwel alles in één gesprek op afstand opgelost

FAQs

Wat is het verschil tussen de normale klantenservice en KPN Service Plus?

Met KPN Service Plus krijg je iemand aan de lijn met passie voor techniek en gadgets. We helpen je met vragen over alles wat je met het modem en het internet kunt verbinden. Je vraag hoeft dus niet over een KPN product te gaan. Bovendien krijg je 1 contactpersoon, die jouw probleem oplost. We nemen de tijd om je probleem op te lossen, zelfs als het wat drukker is bij de klantenservice.

Kan ik een KPN Service Plus abonnement afsluiten als ik in gesprek ben met de klantenservice?

Ja, dat kan. Als een medewerker van de normale klantenservice je vraag niet kan beantwoorden, kun je kiezen voor KPN Service Plus. We verbinden je alsnog door met KPN Service Plus nadat het abonnement is aangezet.

Helpt KPN Service Plus ook met mijn smart home producten?

We willen allemaal een comfortabel en slim huis. Daarom biedt KPN een aantal slimme apparaten om je woning nog slimmer te maken. Wil je hulp bij de installatie of het instellen van je Smarthome producten? KPN Service Plus kan hierin ondersteunen.

Hoe installeer ik mijn SuperWifi punten?

Wil je weten hoe je KPN SuperWifi punten installeert of ze het beste kunt instellen? Hier vind je meer informatie over KPN SuperWifi.