• Gratis expertadvies
  • Kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending en retour

Compatibiliteit

Functies

Data opslag mogelijkheid

Kijkhoek

Soort batterij

Ecosystemen

Assortiment

arlo

Arlo zorgt voor meer veiligheid thuis

De slimme beveiligingsproducten van Arlo zorgen ervoor dat je altijd een oogje in het zeil kunt houden op je gezin en huis. Creëer een netwerk van camera's bij je thuis, zowel binnen als buiten, zodat je met een gerust hart je huis kunt verlaten met de gedachte dat het goed beveiligd is met slimme camera's.

Filter

Waarom kiezen voor Arlo?

Veiligheid is uiterst belangrijk voor Arlo. Maar Arlo heeft ook veel werk gestoken in het ontwerp van hun slimme veiligheidsapparaten. Elk apparaat heeft een stijlvol, aantrekkelijk en modern design. De gladde en goed afgewerkte behuizing is een echte toevoeging en beschermt tegelijkertijd de slimme technologie die binnenin zit.

Wat maakt Arlo bijzonder?

Houd altijd een oogje in het zeil met de slimme beveiligingsproducten van Arlo. Installeer je Arlo systeem binnen slechts enkele minuten. Daarnaast creëer je een netwerk van camera's bij je thuis, zowel binnen als buiten, zodat je met een gerust hart je huis kunt verlaten met de gedachte dat het goed beveiligd is met slimme camera's.

Een extra paar ogen bij je thuis

Helaas kunnen we niet overal tegelijk zijn waar we graag zouden willen zijn. Dankzij de slimme beveiligingsproducten van Arlo ben je in staat om zorgvuldig te waken over de plaatsen die voor jou het belangrijkst zijn. Dankzij het ruime aanbod aan camera's vind je altijd een camera (binnen of buiten) die aan je wensen voldoet. Kies uit de 100% draadloze modellen van Arlo die verschillende functies bieden. Hoge kwaliteit beelden met de HD- video opname, 2-weg audio- live streaming, gratis cloud opnamen en directe waarschuwingen.

Smart control

Naast je slimme beveiligingsapparaat, kun je de Arlo-app downloaden voor een eenvoudige bediening op afstand. Je ontvangt meldingen op je telefoon wanneer camera's of deurbellen een beweging of geluid detecteren en ze nemen een korte videoclip op om je te laten zien wat er aan de hand is. Via de app kun je video- en audio-opnamen van je apparaten opslaan en deze met anderen delen.

Arlo-producten zijn direct compatibel met Google Assistant, Apple HomeKit, Amazon Alexa en IFTTT. Eenmaal verbonden met een van deze slimme ecosystemen, kun je spraakopdrachten gebruiken om de live beelden direct vanaf je beveiligingsapparaat te zien.

Eén deurbel met alle antwoorden

Arlo producten werken optimaal samen. Zo ook de deurbel, die in combinatie met de camera’s optimaal beeld geeft vanuit alle hoeken als er iemand voor de deur staat. Je ontvangt een oproep op je smartphone als er iemand op de deurbel drukt. Geef instructies aan bezorgers of gasten direct via je smartphone. Heb je het te druk? Stuur dan snelle voorgeprogrammeerde antwoorden die worden afgespeeld via de speaker op de camera.

De voordelen van Arlo in één oogopslag:

  • Draadloze en bedrade camera's
  • Camera's voor binnen en buiten
  • Videogeschiedenis van 30 dagen
  • Rechtstreeks beelden bekijken
  • Fraai design
  • Bewegingsdetectie
  • Compatibel met Google Assistant, Apple homekit, Amazon Alexa en IFTTT