• Gratis expertadvies
  • Kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending en retour

Categories

Compatibiliteit

Ecosystemen

Assortiment

Homematic

Het multitalent voor huisautomatisering

Homematic IP is een smart home-systeem dat diverse producten zoals slimme thermostaten, verlichting, beveiligingssensoren en rookmelders biedt. Deze producten zijn eenvoudig te bedienen via een app, verbeteren je comfort en verhogen de energie-efficiëntie. Homematic IP legt een sterke nadruk op gegevensbeveiliging en integreert naadloos met andere smart home-platformen.

Filter

Het Homematic IP assortiment

Slimme thermostaten

Homematic IP biedt geavanceerde slimme thermostaten, essentieel voor energie-efficiënte klimaatbeheersing in moderne smart homes. Deze thermostaten zijn ontworpen voor eenvoudige bediening en naadloze integratie, waardoor ze ideaal zijn voor energiebesparing en comfort.

Slimme stopcontacten en weerstations

De slimme stopcontacten van Homematic IP stellen gebruikers in staat om traditionele apparaten om te zetten in slimme apparaten. Gecombineerd met hun geavanceerde weerstations, biedt Homematic IP uitgebreide mogelijkheden voor energiebeheer en lokale weersvoorspellingen, wat bijdraagt aan een efficiënter en comfortabeler huis.

Bedieningspanelen

Als centraal punt voor het beheren van het Homematic IP-systeem, bieden deze bedieningspanelen gebruikersgemak en controle. Ze zijn ontworpen om alle slimme apparaten in huis naadloos te bedienen, van verlichting tot beveiligingssystemen.

Sensoren en alarmsirenes

Voor optimale beveiliging en veiligheid thuis biedt Homematic IP een reeks slimme sensoren en alarmsystemen. Deze producten detecteren beweging, rook en andere potentiële gevaren, waardoor ze een cruciale rol spelen in het waarborgen van de veiligheid van je huis.

Inbouwschakelaars en afstandsbedieningen

Deze producten transformeren het beheer van verlichting en andere elektrische apparaten in een slimme ervaring. De inbouwschakelaars en afstandsbedieningen van Homematic IP zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken, waardoor ze perfect zijn voor het upgraden van je huis naar een slimme woning.

Deursloten en rookmelders

De slimme deursloten en rookmelders van Homematic IP verhogen de beveiliging van het huis aanzienlijk. Ze zijn gemakkelijk te installeren en te integreren met het Homematic IP-systeem, wat zorgt voor een veiligere en slimmere woonomgeving.

Homematic IP assortiment

tink tip

Wist je dat je je Homematic IP-systeem kunt programmeren om automatisch aan te passen aan seizoensveranderingen? Zo kun je energie-efficiënter zijn door verwarming en koeling aan te passen aan de weersomstandigheden.

De voordelen van Homematic IP

Gemakkelijke en flexibele installatie

Of je nu kiest voor een draadloze of bedrade installatie, Homematic IP biedt flexibele oplossingen die bij elk type huis passen. Deze veelzijdigheid maakt het een uitstekende keuze voor zowel huurwoningen als eigendommen.

Betrouwbare smart home beveiliging

Veiligheid is een topprioriteit en Homematic IP zorgt daarvoor met zijn gecertificeerde beveiligingsfuncties, wat het een betrouwbare keuze maakt voor je smart home-behoeften.

Toekomstbestendig technologie

Investeer in een smart home-systeem dat klaar is voor toekomstige ontwikkelingen. Homematic IP is voortdurend bezig met updates en ondersteunt de nieuwste technologieën.

Gebruiksvriendelijke en intuïtieve app

Met de intuïtieve Homematic IP-app wordt het bedienen van je smart home eenvoudig. Het is een geweldige oplossing voor iedereen die nieuw is in de wereld van smart homes.

Compatibiliteit met diverse smart home systemen

Bekend om zijn compatibiliteit met verschillende smart home-apparaten en -merken, maakt Homematic IP het gemakkelijk om bestaande smart home-ecosystemen uit te breiden en te verbeteren.

Bestuurbaar van dichtbij en veraf

Bestuur je Homematic IP-apparaten gemakkelijk met de app of andere opties zoals stemassistenten, waar je ook bent. Met de app kun je zelf routines instellen voor meer gemak.

Onze Homematic IP producten

Homematic IP Stelaandrijving - Gemotoriseerd

 Homematic IP Stelaandrijving - Gemotoriseerd

Biedt een slimme oplossing voor het reguleren van je verwarming, waardoor je energie-efficiënter en preciezer je binnenklimaat kunt beheren.

Naar product

Homematic IP Wandthermostaat met Luchtvochtigheidssensor

Homematic IP Wandthermostaat met Luchtvochtigheidssensor

Een ideale keuze voor nauwkeurige temperatuur- en vochtigheidsregeling in huis, met een makkelijke bediening via een duidelijk display.

Naar product

Homematic IP Radiatorknop

Homematic IP Radiatorknop

Deze slimme radiatorknop maakt het mogelijk om de verwarming per kamer te regelen voor comfort en energiebesparing.

Naar product

Homematic IP Raam- en Deurcontact – Optisch

Homematic IP Raam- en Deurcontact – Optisch

Een eenvoudige en effectieve manier om je huis te beveiligen, waarschuwt je wanneer ramen of deuren worden geopend.

Naar product

Homematic IP Radiatorknop – Basic

Homematic IP Radiatorknop – Basic

Een basisversie van de slimme radiatorknop voor eenvoudige en effectieve temperatuurregeling in elke ruimte.

Naar product

Homematic IP Radiatorknop – Evo

Homematic IP Radiatorknop – Evo

Biedt geavanceerde mogelijkheden voor het regelen van je verwarming, met een modern ontwerp dat in elk interieur past.

Naar product

Homematic IP Access Point

Homematic IP Access Point

Het centrale punt voor het verbinden en beheren van al je Homematic IP-apparaten, eenvoudig in gebruik en setup.

Naar product

Homematic IP Rolluikbediening voor merkschakelaars

Homematic IP Rolluik en Zonwering Schakelaar voor Merk-Wipvlak

Maakt het mogelijk om je rolluiken en zonwering slim te bedienen, wat bijdraagt aan zowel gemak als energie-efficiëntie.

Naar product

Homematic IP Rookmelder met Q-Label

Homematic IP Rookmelder met Q-Label

Een betrouwbare veiligheidstoevoeging aan je huis, waarschuwt je snel bij rookontwikkeling.

Naar product

Homematic IP Vloerverwarmingsregelaar 12-Voudig, Motorisch

Homematic IP Vloerverwarmingsregelaar 12-Voudig, Motorisch

Geavanceerd apparaat voor het reguleren van vloerverwarming in meerdere zones, wat zorgt voor comfort en energiebesparing.

Naar product

Compatibiliteit met smart home systemen

Homematic IP Access Point

Uitgebreide compatibiliteit

Homematic IP-producten zijn compatibel met een breed scala aan smart home-systemen, waaronder Google Assistant en Amazon Alexa. Door de integratie met de Home Connect Plus app kunnen gebruikers apparaten van verschillende merken naadloos bedienen en gepersonaliseerde instellingen en scenario's creëren.

Spraakbediening met Homematic IP

Daarnaast biedt Homematic IP ondersteuning voor spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Assistant. Dit betekent dat je je Homematic IP-apparaten met spraakopdrachten kunt bedienen, wat zorgt voor een extra laag van gemak en toegankelijkheid. Stel je voor dat je de verlichting kunt aanpassen, de thermostaat kunt instellen of beveiligingscontroles kunt uitvoeren, allemaal met eenvoudige spraakopdrachten. Deze functie maakt het gebruik van smart home-technologie toegankelijker en gebruiksvriendelijker, zelfs voor mensen die minder bekend zijn met technologie.

Wil je meer leren over smart home- systemen en hoe je ze kunt integreren in je woning?

Klik hier
Homematic IP App

De Homematic IP app

De Homematic IP app is het kloppend hart van het systeem. Met deze app kun je al je Homematic IP-apparaten beheren en controleren, waar je ook bent. Je kunt eenvoudig scenario's en routines instellen voor je apparaten, en krijgt real-time meldingen over hun status. Het biedt ook geavanceerde functies zoals historische gegevensweergave en ondersteunt meerdere gebruikers.

Al je vragen over Homematic IP

Ja, Homematic IP kan vaak worden geïntegreerd met oudere systemen, met name via de Homematic CCU3-centrale eenheid, die zowel Homematic als Homematic IP-componenten ondersteunt.

De installatie van Homematic IP-apparaten begint meestal met het opzetten van de centrale hub, die verbinding maakt met je thuisnetwerk. Vervolgens kun je afzonderlijke apparaten, zoals slimme thermostaten, lichtschakelaars of sensoren, toevoegen via de Homematic IP-app door ze te koppelen aan de centrale hub. De app leidt je door het installatieproces met stap-voor-stap instructies.

Homematic IP-producten zijn ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten. Ze helpen energie te besparen door slimme verwarming en verlichting, en dragen bij aan een verminderde ecologische voetafdruk.

Homematic IP helpt energie te besparen door slimme verwarming en verlichting. De thermostaten kunnen automatisch de temperatuur aanpassen op basis van aanwezigheid of tijd van de dag, waardoor energieverspilling wordt geminimaliseerd. Bovendien kunnen verlichtingssystemen worden geprogrammeerd om alleen te werken wanneer dat nodig is, wat bijdraagt aan een verdere verlaging van het energieverbruik.

Homematic IP-producten zijn ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten. Ze helpen energie te besparen door slimme verwarming en verlichting, en dragen bij aan een verminderde ecologische voetafdruk.