• Gratis expertadvies
 • Kwaliteitsgarantie
 • Gratis verzending en retour

weight (in g) (g)

Categories

Merken

Compatibiliteit

Functies

Ecosystemen

Assortiment

Wifi speakers voor een geweldige muziekbeleving

Met slimme draadloze luidsprekers kun je in je hele woning genieten van je favoriete muziek met de hoogste geluidskwaliteit. Dankzij multiroom zorg je er zelfs voor dat je verschillende nummers in verschillende kamers kunt afspelen of hetzelfde nummer door het hele huis. Daarnaast kun je veel speakers ook bedienen met spraakopdrachten. Dus niets staat je muziekbeleving thuis in de weg.

Filter

Wat is een wifi speaker?

Een wifi speaker, ook wel bekend als een draadloze speaker, maakt verbinding met je thuisnetwerk via wifi in plaats van traditionele kabels of Bluetooth-verbindingen te gebruiken. Hierdoor ontstaat een betrouwbare en hoogwaardige audio-ervaring.

Hoe werkt een wifi speaker?

Het functioneren van een wifi speaker is gebaseerd op draadloze connectiviteit via wifi-technologie. Een speciale mobiele app stelt je in staat om de audiobron te selecteren en deze via het netwerk naar de speaker te streamen. Deze bron kan variëren van muziekdiensten tot je eigen muziekbibliotheek. De speaker ontvangt en decodeert deze audio-informatie, waarna het geluid met indrukwekkende kwaliteit wordt afgespeeld. Wifi speakers bieden ook vaak functies zoals multiroom-synchronisatie en ondersteuning voor spraakgestuurde slimme assistenten, wat het gebruiksgemak aanzienlijk vergroot. Dit maakt wifi speakers de optimale keuze voor draadloos audio-entertainment.

Sonos wifi speaker

De voordelen van wifi speakers

Verbinding met alle wifi apparaten

Wifi speakers zijn bijzonder omdat ze naadloos kunnen verbinden met al je wifi-compatibele apparaten, zoals smartphones, tablets en computers. Dit maakt het eenvoudig om muziek en andere audio-inhoud te streamen zonder gedoe met kabels.

Multiroom

Wifi speakers onderscheiden zich door hun multiroom-functionaliteit. Met deze functie kun je meerdere wifi speakers in verschillende kamers van je huis synchroniseren, zodat je dezelfde muziek in het hele huis kunt afspelen of juist verschillende nummers per kamer kunt kiezen.

Overal te plaatsen

Een van de grote voordelen van wifi speakers is dat ze overal kunnen worden geplaatst. Of je ze nu in de woonkamer, keuken, slaapkamer, of zelfs buiten wilt gebruiken, wifi speakers zijn ontworpen om aan te passen aan jouw levensstijl. Bovendien zijn er draagbare modellen die je overal mee naartoe kunt nemen.

Goede geluidskwaliteit

Wifi speakers staan bekend om hun uitstekende geluidskwaliteit. Door gebruik te maken van wifi-verbindingen met ondersteuning voor ongecomprimeerde audio, leveren deze speakers heldere, gedetailleerde en rijke geluidservaringen. Dit is vooral belangrijk voor muziekliefhebbers die de hoogste geluidskwaliteit willen.

Verbinding met ecosystemen

Veel wifi speakers ondersteunen spraakassistenten zoals Amazon Alexa en Google Assistant. Hiermee kun je met eenvoudige spraakopdrachten je muziek bedienen en andere slimme apparaten in je huis beheren.

Gegevensoverdracht via wifi

De gegevensoverdracht via wifi biedt voordelen zoals een stabiele en snelle verbinding, evenals ondersteuning voor hoge-resolutie audiobestanden. Hierdoor kun je genieten van geluid van topkwaliteit zonder de beperkingen van gecomprimeerde audioformaten.

Je speakers koppelen: zo stel je Multiroom audio in

Klik hier
 • Verschillen tussen wifi en
  Bluetooth speakers

 • Verbindingsbereik
 • Eerste installatie
 • Gebruiksgebied
 • Stroomvoorziening
 • Draagbaarheid
 • Multiroom
 • Gebruiken wifi-netwerk
 • Vereisen langere installatie
 • Werken binnen wifi-bereik
 • Meestal via netstroom
 • Weinig mobiel
 • Ondersteunen
  multiroom-audio
 • Gebruiken Bluetooth
 • Eenvoudige installatie
 • Geschikt voor binnen
  en buiten
 • Meestal via batterij
 • Zeer draagbaar
 • Geen multiroom
  ondersteuning

tink tip

Maak gebruik van de equalizerinstellingen in de app van je wifi speaker om het geluid aan te passen aan je persoonlijke voorkeuren. Zo geniet je altijd van de perfecte audio-ervaring.

Sonos Five Stereo Set Wifi Speakers

Outdoor wifi speakers

Een outdoor wifi speaker of wifi speaker voor buiten is een draadloze luidspreker die speciaal is ontworpen om je favoriete muziek in de buitenlucht te laten klinken. Deze speakers zijn weerbestendig, duurzaam en kunnen eenvoudig worden aangesloten op je wifi-netwerk. Of je nu een tuinfeest geeft of gewoon wilt ontspannen op je terras, deze speakers leveren hoogwaardig geluid voor elke gelegenheid. Ontdek de vrijheid van muziek in de open lucht met outdoor wifi speakers van tink.

Weerbestendige duurzaamheid

Outdoor wifi speakers zijn bestand tegen regen, zonneschijn en zelfs sneeuw, dankzij hun weerbestendige behuizing en robuuste materialen. Geniet van je favoriete muziek in alle seizoenen, met de zekerheid van een consistente geluidservaring, ongeacht de weersomstandigheden. Kies voor de ultieme geluidsbeleving in je buitenruimtes met onze outdoor wifi speakers.

Al je vragen over wifi speakers

Ja, wifi speakers kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan je bestaande wifi-netwerk via de bijbehorende app of door verbinding te maken met je router.

De meeste wifi speakers zijn compatibel met zowel iOS- als Android-apparaten, zodat je ze kunt bedienen met je smartphone.

Ja, veel wifi speakers kunnen worden gegroepeerd voor een meeslepende surround sound ervaring.

Ja, onze wifi speakers zijn compatibel met populaire smart home systemen, waardoor je ze kunt integreren in je bestaande slimme thuisomgeving. Je kunt ze eenvoudig bedienen via je smart home hub.

Bij tink hebben we veel aandacht besteed aan privacy en beveiliging. Onze wifi speakers voldoen aan de hoogste normen en zijn ontworpen met uw privacy in gedachten.