• Gratis expertadvies
  • Kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending en retour

Categories

Merken

Compatibiliteit

Ecosystemen

Assortiment

Lucht - en temperatuursensoren

Het juiste klimaat binnenshuis bewaken

Het is belangrijk dat jij je thuis op je gemak voelt en je op ieder moment een voor jou aangename temperatuur hebt in huis. Een gezonde lucht in huis is net zo goed van belang en verbetert je gezondheid op de korte en lange termijn. Met behulp van slimme lucht- en temperatuursensoren regel je gemakkelijk het meest aangename binnenhuisklimaat.

Filter

Temperatuursensoren

Een slimme temperatuursensor meet constant de actuele temperatuur en kan dit doorgeven aan een gekoppelde slimme thermostaat. De meeste slimme thermostaten hebben een ingebouwde sensor, maar deze meet rechtstreeks naast de radiator. Met een slimme temperatuursensor kun je de temperatuur meten op een plek waar het voor jou van belang is en wordt de door jou ingestelde temperatuur op dat moment van de dag automatisch geregeld.

Luchtsensoren

Luchtsensoren meten anderzijds continu de kwaliteit van de aanwezige lucht in huis. Zo ontvang je bijvoorbeeld een melding wanneer het aan te raden is een raam open te zetten om frisse lucht in huis aan te brengen. Zo kun je voorkomen dat jij en je gezinsleden te lang doorbrengen in een ongezonde omgeving. Waardes die luchtsensoren over het algemeen meten zijn CO2, luchtvochtigheid, luchtdruk, radon en TVOC.