• Gratis expertadvies
  • Kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending en retour

Lichtsterkte (lm)

Categories

Merken

Compatibiliteit

Fitting

Kleur licht

Functies

Materiaal behuizing

Ecosystemen

Assortiment

Aantal lampen

Buitenverlichting

Slimme buitenverlichting laat je huis stralen

Donkere tuinpaden en onverlichte ingangen behoren tot het verleden dankzij slimme buitenlampen. Deze slimme lampen zorgen ervoor dat je niet meer over opstapjes struikelt en niet meer naar het sleutelgat hoeft te zoeken. Kortom, slimme buitenverlichting brengt je licht wanneer je het nodig hebt.

Filter
...

Entree- en tuinverlichting

Comfort

Kom thuis in een verlichte tuin, vind gemakkelijk je weg én je huissleutel.

Veiligheid

Verklein de kans op inbraak met een verlichte tuin en oprit.

Sfeer

Creëer een unieke sfeer en geef gasten een welkom gevoel.

Innr Outdoor Lights in tuin

Tips voor het aanbrengen van buitenverlichting vind je op onze blog

Klik hier
Philips Hue wandlamp naast voordeur

Praktisch en bovendien veilig

Comfort & gemak

Kom je vaak in het donker thuis en heb je er genoeg van om zonder verlichting de juiste sleutel te moeten zoeken of tegen bloempotten aan te lopen? Dan is slimme buitenverlichting precies wat je zoekt. Optimaal geïnstalleerde buitenverlichting garandeert voldoende lichtsterkte, waardoor zowel veiligheid als comfort toenemen.

Veiligheid

Goed verlichte voordeuren en tuinen schrikken namelijk ook potentiële inbrekers af. De kans is nou eenmaal veel groter gespot te worden in een verlichte tuin. Tegelijkertijd wordt het risico op struikelen in het donker verkleind en houd je ook jezelf veilig.

tink tip

Koppel voor extra veiligheid bewegingsmelders en beveiligingscamera’s aan je slimme buitenverlichting. Zo kan je verlichting bijvoorbeeld automatisch inschakelen op het moment dat er beweging wordt gesignaleerd. De camera kan op die manier verlicht beeld vastleggen en zo zijn ongewenste gasten beter te identificeren.

Ledvance tuin- en wandverlichting

Verbinding en functies

Functionaliteit

Binnen de smart home wereld heeft bijna ieder merk en model andere functies. Basisfuncties als het in- en uitschakelen via app- en spraakbediening, en het aanpassen van de tint of kleur beschikt eigenlijk iedere slimme buitenlamp wel.

Verbindingsstandaard

Maar functies als smart home integratie, tijdschema’s, scenario’s, bediening op afstand zijn afhankelijk van de gebruikte verbindingsstandaard. Zo is voor bediening op afstand een werkende internetverbinding nodig. Kijk voor een vergelijking van de verbindingsstandaarden op onze verlichtingspagina en vergelijk de mogelijkheden.

Welke soorten slimme buitenverlichting zijn er?

Er is één eigenschap die alle buitenlampen hebben: ze zijn weerbestendig. De lampen zijn daarom niet alleen bestand tegen temperaturen onder nul, maar ook tegen (spat)water. Voor elk doel is er de juiste lamp en je kunt ze allemaal centraal vanuit de app besturen.

Padverlichting en sokkellampen

Zorg ervoor dat de weg naar je voordeur verlicht en veilig is met behulp van slimme padverlichting en sokkellampen. In combinatie met bewegingsmelders of buitencamera's schakelen ze zichzelf in als er iemand op je oprit staat. Je kunt ze ook afhankelijk van de zonsopkomst en zonsondergang aan- en uit laten gaan. Zo bespaar je energie omdat de lampen alleen ingeschakeld zijn wanneer het echt nodig is.

Wandlampen

Met goed geplaatste wandlampen kun je je huis echt laten stralen. Ze creëren een gemoedelijke sfeer in het donker en zijn zeer geschikt als slimme terrasverlichting. Je kunt kiezen tussen lampen die alleen naar boven schijnen of lampen die zowel naar boven als naar beneden schijnen. Bedien de lampen eenvoudig via de app, een bewegingsmelder of een spraakassistent.

Schijnwerpers

Schijnwerpers zorgen voor meer veiligheid door een groot gebied helder te verlichten. Zo kun je ook in het donker veilig je auto parkeren en van je auto naar de voordeur komen. De schijnwerpers kunnen daarnaast worden gecombineerd met een bewegingsmelder, zodat ongenodigde gasten worden afgeschrikt wanneer je niet thuis bent. Schijnwerpers zijn robuust, krachtig en slim. Ze bieden dus zowel veiligheid als comfort in de buurt van je huis.

Buitenspots

Met de flexibel te plaatsen buitenspots kun je speciale accenten plaatsen op je buitenmuur. Laat de gevel stralen of verlicht die prachtige bloempotten bij de ingang. Plaats de spots precies waar je ze nodig hebt en bedien ze met de handige app. Je hoeft nooit meer je hele tuin rond te lopen om alle lampen aan te doen.

Ledvance sokkellamp koppel