• Gratis expertadvies
  • Kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending en retour

Categories

Merken

Compatibiliteit

Ecosystemen

Assortiment

Rolluikbesturing

Slimme bediening van je rolluiksysteem

Geef je rolluiken een upgrade en rust ze uit met een slim besturingssysteem. Bedien handmatig, via een app of spraakbediening; je hebt altijd volledige controle over je rolluiken. Via tijdschema’s en automatiseringen is er nauwelijks meer noodzaak om je bezig te houden met het openen en sluiten van je rolluiksysteem.

Filter

Wat is er mogelijk met slimme rolluikbesturing?

Smart home automatismen

Verbind de rolluikbesturing met andere smart home apparaten voor een volledig samenwerkend smart home.

App en spraakbediening

Slimme bediening via een app op je smartphone, of na integratie in een smart home systeem via spraakopdrachten.

Tijdschema’s

Stel tijdschema’s in en je rolluiken zullen openen en sluiten op door jou bepaalde tijdstippen.

Flexibel uitbreidbaar

Je hebt vele mogelijkheden wat betreft het uitbreiden van je rolluiksysteem. Voeg meerdere componenten toe voor een slimme bediening overal in huis.

Tips voor optimaal gebruik

Energiebesparing

Verminder je energie- en verwarmingskosten door de rolluiken automatisch te laten zakken als de zon schijnt. Zo hoeft je airconditioner in de zomer minder te werken. Als de zon in de winter schijnt, kunnen je rolluiken omhoog om het huis op natuurlijke wijze te verwarmen.

Samenwerking met andere producten

Koppel een slimme rookmelder, zodat de slimme rolluiken bij een alarm automatisch omhoog gaan. Zo heb je meer zicht en zijn alle vluchtwegen vrij. Met de koppeling aan een weerstation kun je ervoor zorgen dat de luiken bij storm automatisch naar beneden gaan en je ramen en rolluiken geen schade zullen oplopen. Zoek voordat je over gaat tot koop uit of de producten compatibel met elkaar zijn.

Koppel een slimme rookmelder voor extra veiligheid

Slimme rookmelders

Multifunctionele schakelaars in je smart home

Schakelaars voor je rolluik en verlichting

Slimme rolluikbesturing hoeft niet per definitie alleen voor de besturing van rolluiken te dienen. Zo bieden we schakelaars aan die je voor het bedienen van zowel je verlichting als je rolluiken kan gebruiken. Ook is het niet ongebruikelijk dat je met eenzelfde schakelaar zonneschermen of gordijnen kunt bedienen. Neem een kijkje op de productpagina’s en overweeg wat voor jou de beste keuze is.