• Gratis expertadvies
 • Kwaliteitsgarantie
 • Gratis verzending en retour

Merken

Compatibiliteit

Functies

Videoresolutie

Data opslag mogelijkheid

Kijkhoek

Soort batterij

Assortiment

Slimme beveiliging voor je huis

Smart Home draait om het verbeteren van de kwaliteit van leven en wonen en het efficiënt organiseren van je dagelijkse leven. Ook de beveiliging van je huis speelt hierbij een grote rol. Het aantal inbraken neemt enorm toe, vooral in de donkere maanden van het jaar. Een huisbeveiligingssysteem geeft je een goed gevoel.

Filter

Het eufy assortiment

Beveiligingscamera's

Eufy biedt een breed scala aan beveiligingscamera's voor binnen en buiten, met functies zoals bewegingsdetectie, nachtzicht en 1080p HD-video om je huis veilig te houden.

Slimme deurbellen

Met Eufy's assortiment slimme deurbellen kun je je huis in de gaten houden en communiceren met bezoekers via je smartphone, met functies zoals tweewegcommunicatie en realtime meldingen.

Deur- en raamsensoren

Deur- en raamsensoren van eufy zijn slimme beveiligingsaccessores die deel uitmaken van het eufy Security-systeem. Deze sensoren zijn ontworpen om huiseigenaren real-time waarschuwingen te geven bij het openen of sluiten van deuren en ramen.

Homebase

Eufy biedt met de HomeBase 3 uitbreidbaar geheugen, geavanceerde beveiligingsfuncties en naadloze app-bediening, waardoor het de ideale hub is voor je eufy beveiligingssysteem.

Zonnepaneel

Het Eufy zonnepaneel is een handige toevoeging voor je smart home camera's, waarmee je ze van stroom voorziet met zonne-energie voor continu gebruik zonder gedoe.

Robotstofzuigers

Eufy biedt geavanceerde robotstofzuigers met slimme navigatie en krachtige zuigkracht, die je vloeren grondig reinigen en kunnen worden bediend en geprogrammeerd via een app of stemassistenten.

tink tip

Alle modellen zijn uitgerust met sensoren voor valbeveiliging, zodat ze niet van de trap vallen in huizen met meerdere verdiepingen. Je hebt dus één robotstofzuiger op elke verdieping nodig. Ze kunnen echter vaak worden geprogrammeerd om tegelijkertijd te reinigen.

De voordelen van eufy

Hoogwaardige materiaalverwerking

Eufy staat bekend om zijn gebruik van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en een premium uitstraling garanderen voor al hun producten.

Bridge als bedieningscentrum en repeater

De Eufy Bridge fungeert niet alleen als het centrale bedieningscentrum voor alle Eufy slimme apparaten, maar ook als krachtige repeater voor een betrouwbaar en uitgebreid draadloos bereik in huis.

Kraakheldere cameraresolutie

Eufy's camera's bieden een ongeëvenaarde helderheid en scherpte, waardoor gebruikers kunnen genieten van kristalheldere beelden voor een betrouwbaar beveiligingssysteem.

Laser-ondersteunde hoover navigatie

Met geavanceerde laser-ondersteunde navigatietechnologie zorgt Eufy's stofzuiger voor nauwkeurige en efficiënte reiniging, voor een grondig schoon resultaat.

Gebruiksvriendelijke app lay-out

De Eufy app biedt gebruikers eenvoudige en snelle toegang tot alle functies en instellingen van hun slimme Eufy apparaten.

Snelle installatie van alle componenten

Eufy's producten zijn ontworpen voor een snelle en moeiteloze installatie, waardoor gebruikers snel en zonder gedoe kunnen genieten van alle voordelen van hun slimme thuisapparaten.

Onze eufy-camera’s in vergelijking

eufy Spotlight Cam Pro 2K

 • 2K-resolutie
 • batterij
 • 110º kijkhoek
 • IP67 weerbestendig
 • tweewegaudio
 • single camera
Naar product

eufy Indoor Cam S350

 • 4K-resolutie
 • netstroom
 • 360º kijkhoek
 • /
 • tweewegaudio
 • dual camera
Naar product

eufy Floodlight Cam E340

 • 3K + 2K-resolutie
 • netstroom
 • 360º kijkhoek
 • IP65 weerbestendig
 • tweewegaudio
 • dual camera
Naar product

eufy Indoor Camera Pan & Tilt

 • 2K-resolutie
 • netstroom
 • 360º kijkhoek
 • /
 • tweewegaudio
 • single camera
Naar product

Compatibiliteit met smart home systemen

Brede compatibiliteit

Gebruikers kunnen hun apparaten bedienen via verschillende smart home platforms. Deze compatibiliteit verbetert het gemak en de flexibiliteit van het smart home ecosysteem van eufy, waardoor gebruikers verschillende opties hebben voor het beheren van hun apparaten volgens hun voorkeuren.

Ondersteuning voor spraakassistenten

Daarnaast biedt eufy ondersteuning voor spraakassistenten zoals Google Assistant en Amazon Alexa, waardoor je je eufy-apparaten met eenvoudige spraakopdrachten kunt bedienen. Deze functie maakt het gebruik van smart home-technologie toegankelijker en gebruiksvriendelijker, zelfs voor mensen die minder bekend zijn met technologie.

Wij hebben de eufy S220 SoloCam getest, zodat jij het niet hoeft te doen!

Lees hier

De eufy app

Volledige controle in je hand

Met de eufy Security app heb je volledige controle over je eufy slimme apparaten, waaronder video deurbellen, beveiligingscamera's, robotstofzuigers en alarmsystemen, allemaal vanuit één handige interface.

Intuïtieve functies

Deze intuïtieve app stelt gebruikers in staat om eenvoudig instellingen aan te passen, live videostreams te bekijken, opnames te beheren en smart scenario's te creëren voor een naadloze smart home-ervaring. Of je nu thuis bent of onderweg, met de eufy Security app heb je altijd toegang tot je smart home, waar je ook bent.

Al je vragen over eufy

Beveiligingscamerabeelden worden meestal bewaard voor een periode van drie maanden tot één jaar. De specifieke duur varieert afhankelijk van factoren zoals opslagcapaciteit en individuele omstandigheden. Voor sommige modellen wordt oude beeldmateriaal automatisch verwijderd om ruimte te maken voor nieuwe opnames.

Ja, eufy alarmsystemen kunnen worden gekoppeld aan externe apparaten en apps voor een uitgebreide beveiligingservaring. Ze zijn compatibel met platforms zoals Amazon Alexa en Google Assistant, waardoor je ze kunt integreren in je bestaande smart home-ecosysteem.

Ja, eufy biedt verschillende beveiligingscamera's die speciaal zijn ontworpen voor buitengebruik, met weerbestendige behuizingen en nachtzichtmogelijkheden voor 24/7 bewaking van je eigendommen.

Absoluut, eufy robotstofzuigers zijn uitgerust met krachtige zuigkracht en slimme sensoren die ze in staat stellen om zowel harde vloeren als tapijten effectief te reinigen en vuil op te zuigen.

eufy biedt zowel bedrade als draadloze opties voor video deurbellen, waardoor je kunt kiezen op basis van je voorkeur en installatiebehoeften. Draadloze modellen werken op batterijen en bieden flexibiliteit bij het plaatsen van de deurbel.

eufy biedt verschillende modellen van deurbellen aan, zoals de Video Deurbel 2K (Bedraad) of de Video Deurbel 2K Pro (Draadloos). De keuze voor de "beste" eufy deurbel hangt af van je persoonlijke voorkeuren en specifieke behoeften. Overweeg factoren zoals of je een bedrade of draadloze deurbel wilt, de kwaliteit van de videobeelden, en of je integratie met andere slimme thuisapparaten nodig hebt. De Video Deurbel 2K (Bedraad) wordt vaak geprezen om zijn hoge videokwaliteit en gebruiksgemak.

Net als bij de eufy camera's varieert de oplaadtijd van eufy deurbellen per model. Over het algemeen kan het opladen van een eufy deurbel enkele uren duren. Het is belangrijk om de deurbel volledig op te laden voor het eerste gebruik, om maximale prestaties te garanderen. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor de exacte oplaadtijd van jouw model.