• Gratis expertadvies
  • Kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending en retour

Merken

Compatibiliteit

Functies

Videoresolutie

Data opslag mogelijkheid

Kijkhoek

Soort batterij

Assortiment

Eufy

eufy - Je smart home schoon en veilig

Met eufy bedien je verschillende apparaten in je smart home tegelijk. Slimme huishoudelijke apparaten besparen je meer tijd en werk in het dagelijkse leven. Alle producten, van stofzuigers tot camera's, worden gekenmerkt door moderne technologieën die aan de huidige normen zijn aangepast en je een optimale gebruikservaring beloven.

Filter

Waarom kiezen voor eufy?

Wereldwijd zijn veel smart home gebruikers enthousiast over eufy. Alle apparaten zijn meer dan slimme apparaten en beschikken over betrouwbare functies voor jouw veiligheid en netheid van je huis. Van eenvoudige, handmatige bediening tot geautomatiseerde routines, de producten van eufy voldoen aan alle eisen. Of je nu appartement of je hele gezinswoning slim wilt inrichten, met eufy is er voor elk huis een geschikte oplossing.

Je slimme huis met eufy

Haal slimme beveiliging in huis met eufy of zorg ervoor dat je huishouden iets makkelijker wordt gemaakt. Vanwege deze focus worden de slimme apparaten gekenmerkt door hoge productkwaliteit en betrouwbaarheid. De robotstofzuigers en camera’s zijn echter ook bij uitstek geschikt om te integreren in je smart home en te laten samenwerken met andere slimme producten via één van de slimme ecosystemen.

Wat kan het eufy systeem allemaal?

De eufy producten bestrijken een breed scala van functies. Van de snelle en eenvoudige installatie van alle producten in de eufy Security of Home app tot individuele bediening via de spraakassistenten Siri, Alexa of Google Assistant. Tegelijk worden alle materialen volgens hoge normen verwerkt, zodat de buitencamera's wind- en weerbestendig zijn en de robotstofzuigers een robuuste behuizing hebben. De eufy HomeBase 2 is het hart van het eufy systeem. Het is de bridge voor alle camera's en kan ook als wifi repeater gebruikt worden.

De voordelen van eufy in een oogopslag:

  • Hoogwaardige materiaalverwerking
  • Bridge als bedieningscentrum en repeater
  • Kraakheldere cameraresolutie
  • Laser-ondersteunde hoover navigatie
  • Gebruiksvriendelijke app lay-out
  • Snelle installatie van alle componenten