• Gratis expertadvies
  • Kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending en retour

Lichtsterkte (lm)

Merken

Compatibiliteit

Fitting

Kleur licht

Functies

Functies

Verbinding

Assortiment

Aantal radiatorknoppen

Productcategorie

Eve - De experts voor jouw smart home

Eve staat bekend om zijn uitgebreide productaanbod. Het scala strekt zich uit van slimme sensoren zoals watermelders, bewegingssensoren en deur-/raamcontacten tot slimme tussenschakelaars en stekkerdozen, evenals oplossingen voor irrigatie en slimme verlichtingssystemen. Met elk product van Eve breid je je slimme thuis uit met nieuwe functies, die je gemakkelijk via spraakopdrachten of een app bedient. Hierdoor wordt je dagelijks leven eenvoudiger en je huis tegelijkertijd energie-efficiënter. Bovendien zet Eve je privacy voorop. Daarom is het hele Eve-ecosysteem vanaf de basis zo opgezet dat je gegevens echt privé blijven.

Filter

Waarom Eve?

Eve biedt een vliegende start in de smart home wereld. Hun producten koppelen geavanceerde software aan moderne hardware en een elegant design. Bovendien zijn ze in enkele minuten geïnstalleerd en kun je ze eenvoudig besturen via een app of spraakassistent.

Alle voordelen van Eve-producten in één oogopslag

Energiebesparend

Intuïtieve app

Uitstekende bouwkwaliteit

Eenvoudige installatie

Geen smart home-hub vereist

Hoge gegevensbeveiliging

Introductie van de toekomstbestendige Matter-standaard

Ondersteuning voor Thread of wifi

Eve en Matter

Het smart home van de toekomst vertrouwt op Matter

De eerste Eve-apparaten die Matter ondersteunen zijn klaar voor gebruik. Apparaten met Matter certificatie kunnen verbonden worden met elk smart home standaard in je smart home. Zo bedien je je huis via een app op je iPhone of Android-toestel of gebruik je spraakbediening met Alexa, Siri of Google Assistant.

Privacy en beveiliging

Matter werkt volledig lokaal en heeft geen cloud nodig. Eve hecht veel waarde aan gegevensbeveiliging. Met Matter wordt gegarandeerd dat niemand toegang heeft tot je persoonlijke gegevens, ze kan opslaan of verwerken. Zonder cloud of bridge kun je volledig vertrouwen op de privacybeleid van het platform van je keuze, of het nu Google Home, Apple Home, Samsung SmartThings of Amazon Alexa is.

Nieuwe technologieën via update

Voor Eve Energy, Eve Motion en Eve Door & Window zijn al firmware-upgrades beschikbaar die de apparaten uitrusten met Matter. De upgrade voer je uit via de Eve-app en neemt ongeveer 10 minuten in beslag. Je hebt alleen een centraal apparaat nodig dat Matter ondersteunt.

Matter spreekt Thread

Matter-apparaten communiceren het beste via Thread. Deze vooruitstrevende draadloze standaard maakt je slimme huis bijzonder snel, betrouwbaar en heeft een groot bereik. Daarom gebruiken alle Eve-apparaten die Matter ondersteunen Thread. Hiervoor heb je slechts een centraal apparaat nodig dat zowel Matter als Thread ondersteunt. Of het nu Apple Home, Samsung SmartThings, Amazon Alexa of Google Home is – elk platform heeft geschikte centrale apparaten die beide functionaliteiten combineren, zoals een Apple HomePod Mini of een Google Nest Hub van de tweede generatie. Als je in een huishouden woont waar meerdere systemen tegelijkertijd gebruikt worden, zoals Google Home en Apple Home, voeg dan voor het tweede systeem een centraal apparaat met Matter-ondersteuning toe. Slechts één van de centrale apparaten moet naast Matter ook Thread ondersteunen. Alle compatibele centrale apparaten vind je hier.

Toekomstbestendige standaard

Eve zal in de toekomst steeds meer apparaten geschikt maken voor Matter. De gratis firmware-upgrades worden geleidelijk door Eve uitgebracht en kunnen snel en eenvoudig geïnstalleerd worden.

Eve producten met Matter integratie

Eve Energy (Matter)

Naar product

Eve Motion (Matter)

Naar product

Eve Door & Window (Matter)

Naar product

Eve en Thread

Eve ondersteunt de toekomstbestendige draadloze standaard Thread, waarmee je veel van je Eve-componenten in een mesh-netwerk kunt verbinden. Alle apparaten van Eve die Thread ondersteunen, zijn voorzien van geïntegreerde Eve-Core chipsets en gebruiken Internet Protocol versie 6 (IPv6) voor communicatie. Specifiek voor het gebruik van Thread in combinatie met Eve heb je alleen een zogenaamde Border Router nodig, zoals de Apple HomePod mini. Meer informatie over de draadloze standaard Thread en Eve vind je hier.

De voordelen van Eve met Thread in één overzicht

Veilige draadloze standaard

Geen extra abonnementskosten

Zelfherstellend netwerk met groot bereik

Laag energieverbruik

100% Privacy - Jouw thuis. Jouw gegevens.

Eve hecht veel waarde aan veiligheid en privacy. Zelfs de beste beveiligingsmaatregelen kunnen externe toegang tot jouw gegevens niet volledig uitsluiten. Daarom gebruikt Eve geen cloud, vereist geen gebruikersaccount en verzamelt geen persoonlijke gegevens. Er zijn dus geen achterdeurtjes waardoor jouw gegevens bereikbaar kunnen zijn. Alle Eve-apparaten communiceren via een veilige end-to-end encryptie met je smartphone. Zelfs bij toegang op afstand blijven jouw gegevens goed beschermd en zijn ze alleen voor jou zichtbaar.

Verlichting

Eve Light Strip & Extension

Breng met de Eve Light Strip en de Eve Light Strip Extension aanpasbare led lichtstrips naar je huis voor optimale verlichting. Deze zijn gemakkelijk te installeren, zelfs rond hoeken en bochten. Met een maximale helderheid van 1800 lumen baad je elke ruimte in helder, dimbaar licht in diverse kleuren, te bedienen met een simpele spraakopdracht of een tik in de app.

Eve Shutter Switch

Geniet van het gemak van slimme schaduwbediening. Vervang je traditionele rolluikbediening door de slimme inbouwschakelaar van Eve en bedien je rolluiken met een spraakopdracht of app - waar je ook bent. Uiteraard blijf je ook de handmatige bediening met een druk op de knop gebruiken. Stel in een handomdraai tijdschema's op die je rolluiken automatisch besturen, onafhankelijk van smartphone en thuisnetwerk. Zorg met adaptieve beschaduwing voor een comfortabel binnenklimaat en creëer scènes om met slechts één commando alle rolluiken tegelijk te bedienen.

Eve Flare

Met Eve Flare creëer je met slechts één tik of spraakopdracht de perfecte sfeer. Deze draagbare ledlamp biedt zes uur aan lichtsfeer, is gemakkelijk draadloos op te laden en kan dankzij de waterbestendigheid ook buiten worden gebruikt. Ontdek bestaande kleurcreaties of maak je eigen en geniet van je huis in de lichtsferen van je keuze. Eve Flare integreert automatisch via Thread of Matter in je smart home-netwerk, beschermt je privacy en zorgt voor uitzonderlijk gebruiksgemak.

Eve Light Switch

Maak je verlichting slim zonder lampen te vervangen met de Eve Light Switch. Deze slimme schakelaar voegt zonder moeite vele slimme functies toe aan je standaardverlichting. Je hebt verschillende bedieningsmogelijkheden: gebruik de Light Switch traditioneel of stel via de app of met een spraakopdracht eenvoudig schema's en scènes in. Stel bijvoorbeeld een regel in zodat met één druk op de schakelaar bij je voordeur alle lichten in je huis aan- of uitgaan.

Verlichtingsproducten van Eve

Eve Light Strip & Extension

Naar product

Eve Light Switch

Naar product

Eve Flare

Naar product

Eve Shutter Switch

Naar product

Energie

Eve Energy (Matter) & Eve Energy Strip

Met de slimme stekker Eve Energy en de slimme stekkerdoos Eve Energy Strip maak je gewone huishoudelijke apparaten en lampen slim en kun je ze bedienen met een Siri-spraakopdracht of met een simpele aanraking in de app. Waar je ook bent, je blijft altijd op de hoogte van hun stroomverbruik en kunt zo energie en kosten besparen. Bovendien kun je ze automatisch laten werken volgens je slimme tijdschema's.

Energie producten van Eve

Eve Energy (Matter)

Naar product

Eve Energy Strip

Naar product

Voel je comfortabel

Eve Thermo

Synchroniseer je verwarming met je dagelijkse routine via de ingebouwde tijdschema's van Eve Thermo. Laat het slimme systeem alleen verwarmen als er iemand thuis is of stel de temperatuur in met een spraakopdracht of via de Eve-app naar je huidige voorkeur. Combineer dit met Eve Door & Window om energie en kosten te besparen. Want zodra de deuren of ramen open zijn, stopt Eve Thermo automatisch met verwarmen.

Eve Room

De bekroonde Eve Room-luchtkwaliteitssensor geeft altijd informatie over de luchtkwaliteit, vochtigheid en kamertemperatuur. Deze slimme sensor zorgt niet alleen tijdelijk voor schone lucht in je huis, maar houdt het ook gezond - helemaal automatisch. Hoe werkt dit precies? Bijvoorbeeld door de Eve Energy in te schakelen om een luchtbevochtiger te activeren zodra de luchtvochtigheid onder de 50% daalt. Ondertussen toont de Eve-app de belangrijkste metingen in gedetailleerde grafieken en trends. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht van wat er zich afspeelt bij jouw thuis.

Verwarmingsproducten van Eve

Eve Thermo

Naar product

Eve Room

Naar product

Beveiliging

Eve Motion (Matter)

Eve Motion is een slimme bewegingssensor die je apparaten via beweging bestuurt, en je een melding stuurt zodra er thuis iets gebeurt. Je kunt de sensor zo instellen dat hij de bewegingen van spelende kinderen of je huisdieren negeert. Eve Motion combineert de standaard Matter met de meest geavanceerde Thread-netwerktechnologie. De IPX3-waterbestendige sensor is perfect voor buitengebruik. Natuurlijk automatiseer je met de Eve Motion ook je binnenruimtes. Nooit meer in het donker naar lichtschakelaars zoeken? Met Eve Motion behoort dat tot het verleden.

Eve Door & Window (Matter)

Zorg dat alles echt dicht is. Controleer met een spraakopdracht of app vanaf elke plek binnen enkele seconden of alle ramen, deuren, het tuinhek of de garage daadwerkelijk gesloten zijn. De app geeft ook informatie over wanneer het kelderraam voor het laatst is geopend en voor hoe lang. Als een deur onverwacht wordt geopend, stuurt het intelligente deur- en venstersysteem je onmiddellijk een melding. Zodra je je voordeur binnenstapt, wordt je ideale lichtscène automatisch ingeschakeld.

Eve Water Guard

De Eve Water Guard kan waterlekken niet volledig voorkomen, maar hij waarschuwt je vroegtijdig voor overtollig water in je woonruimte. Hij is aangesloten op het stopcontact en alarmeert je met lichtsignalen en een sirene zodra de aangesloten kabel op de vloer in contact komt met water. Dit geeft je voldoende tijd om onmiddellijk te reageren en aanzienlijk op de kosten te besparen. Mocht je onderweg zijn en beschikken over een centraal besturingssysteem, dan kun je ook familieleden, buren of medebewoners vragen om actie te ondernemen tegen het waterlek.

Beveiligingsproducten van Eve

Eve Motion (Matter)

Naar product

Eve Door & Window (Matter)

Naar product

Eve Water Guard

Naar product

Eve Outdoor Cam

Naar product

Eve Cam - Indoor Cam

Naar product

Eve Outdoor

Eve Aqua

Laat je tuin altijd groen bloeien met Eve Aqua, zelfs als je op vakantie bent. Activeer het slimme irrigatiesysteem automatisch met schema's of start de besproeiing via een spraakopdracht of druk op een knop. Het systeem schakelt automatisch uit na een door jou ingestelde tijd - handig als je het ooit vergeet. De Eve-app geeft je een duidelijk overzicht van je waterverbruik over verschillende tijdsintervallen. Ben je op vakantie en wordt er een hittegolf voorspeld? Geen probleem, met een bestaande slimme huiscentrale kun je de kraan van overal openen en sluiten.

Eve Weather

Met dit compacte, slimme en digitale weerstation heb je altijd en overal toegang tot de weersvoorspelling. Eve Weather houdt lucht-, vochtigheids- en temperatuurveranderingen in real-time bij, zodat je je outfit voor de dag of je weekendplannen dienovereenkomstig kunt plannen. Bovendien heeft de weerstation een elegant ontwerp met een duidelijk scherm en IPX3-waterbestendigheid. Eve Weather is in een paar eenvoudige stappen klaar voor gebruik met een batterij, helemaal zonder benodigde cloud, gebruikersaccount of persoonsgegevens.

Tuinproducten van Eve

Eve Aqua

Naar product

Eve Weather

Naar product

De Eve App

Met de gratis Eve app voor smartphones en tablets kun je:

Alle Eve-apparaten perfect configureren;
Gegevens en kosten over tijd bekijken;
Je slimme huis regelen met tijdschema's;
Nieuwe functies toevoegen met firmware-updates.

Installatie van de Eve Smart Home-apparaten

Het instellen van de Eve-apparaten is eenvoudig en snel gedaan in een paar makkelijke stappen.

Plaats de batterijen in de apparaten of laad de accu op

Bevestig ze op de gewenste plek

Koppel ze via de code met de app

Je kunt van start gaan!