• Gratis expertadvies
 • Kwaliteitsgarantie
 • Gratis verzending en retour

Categories

Merken

Compatibiliteit

Ecosystemen

Assortiment

Het smart home systeem van Apple

Met het smart home-ecosysteem van Apple krijg je toegang tot een slimme en geautomatiseerde leefomgeving. Ervaar het gemak, de efficiëntie en de veiligheid van een intelligent ecosysteem dat perfect aansluit op jouw levensstijl. Ontdek nu de magie van Apple Home en ervaar een nieuwe dimensie van comfort en controle in jouw slimme huis.

Filter
...

Een slim huis met Apple Home

Alles in één app

Met Apple Home kun je al jouw slimme apparaten en accessoires beheren vanuit één handige app: "Home". Geen gedoe meer met meerdere apps voor verschillende apparaten. Met de Apple Home app kun je je verlichting, deurbel, thermostaat, sloten, camera's, speakers en nog veel meer centraal bedienen.

Spraakbediening via Siri

Apple Home maakt gebruik van Siri, de geavanceerde virtuele assistent van Apple, waardoor je jouw slimme apparaten met simpele spraakcommando's kunt bedienen. Vraag Siri om de verlichting aan te doen, de thermostaat aan te passen, je favoriete muziek af te spelen en routines of scènes te activeren.

Privacy en beveiliging

Jouw privacy en beveiliging zijn van het grootste belang voor Apple. Met end-to-end encryptie worden alle gegevens veilig verstuurd en bewaard, zodat jij met een gerust hart jouw slimme apparaten kunt bedienen. Apple verzameld daarnaast geen gegevens van gebruikers.

Routines, tijdschema’s en scènes

Creëer gepersonaliseerde automatiseringen op basis van jouw voorkeuren en routines. Stel scenario's in, zoals "Goedemorgen", "Goedenacht" of "Thuis vertrekken", en laat Apple Home jouw slimme apparaten individueel of gezamenlijk in huis automatisch aansturen op het juiste moment.

iOS aansturing

Apple Home integreert naadloos met andere Apple-apparaten en diensten, waardoor je bijvoorbeeld jouw slimme apparaten kunt bedienen via jouw iPhone, iPad, Apple Watch of zelfs met de HomePod. Dit zorgt voor een geavanceerde, samenhangende gebruikerservaring.

Toekomstbestendig

Met voortdurende ontwikkelingen en verbeteringen blijft Apple Home een vooroploper om aan de behoeften van de gebruikers te voldoen. Zo is Apple Home een belangrijk systeem voor de smart home standaard Matter. De belofte van een intelligent, geautomatiseerd en veilig slim huis wordt steeds meer werkelijkheid.

HomePod mini Apple Home en Matter

De belangrijkste Apple Home producten in één overzicht

Klik hier

De Apple Home app

Of het nu de thermostaat, de beveiligingscamera of het licht is, met de Apple Home app kun je met slechts een paar klikken alle compatibele producten instellen en met je smartphone bedienen. De compatibiliteit is groot en nieuwe merken en producten worden elke dag toegevoegd. Met de eenvoudige interface van het Home Control Center kun je al je aangesloten apparaten bedienen, thema’s instellen en wijzigen; en automatiseringen doorvoeren. In de app kunnen apparaten ook worden toegewezen aan specifieke ruimtes om het gebruik ervan nog efficiënter te maken.

Wat kan Apple Home?

Scenario’s

Verbind je apparaten met de app en maak verschillende thema’s waarin de apparaten kunnen worden bediend met slechts één opdracht. Je kunt bijvoorbeeld het licht uitschakelen, de thermostaat uitschakelen en de deuren met één klik tegelijk vergrendelen zonder elk product afzonderlijk te bedienen. Zo’n scenario kun je een naam geven als bijvoorbeeld ‘avond’ of ‘party’. Voortaan heb je op deze manier met één druk op de knop of spraakopdracht toegang tot je favoriete instellingen voor iedere gelegenheid.

Bediening op afstand

Samen met de Apple TV, Apple HomePod of een iPad in hetzelfde wifi-netwerk, kun je je slimme producten ook onderweg bedienen. De zogenaamde ‘woninghub’ werkt dan als het centrale punt. Zo kun je de status van je apparaten overal vandaan opvragen.

Automatisering

Met Apple Home kun je je dagelijkse handelingen automatiseren. Om dit wat tastbaarder te maken, hieronder een drietal voorbeelden.

 • Automatisering op basis van locatie

  Maak thema’s afhankelijk van je locatie. Stel bijvoorbeeld in dat je lichten in- of uitschakelen wanneer je het huis verlaat.

 • Tijd automatisering

  Laat je thermostaat in de badkamer op temperatuur komen voordat je in de ochtend om 07:00 gaat douchen.

 • Actie automatisering

  Gebruik de bewegingsmelder op de trap om de lamp in de kelder uit te schakelen.

Eve Apple Home app