• Gratis expertadvies
 • Kwaliteitsgarantie
 • Gratis verzending en retour

tado° Slimme Bedrade Thermostaat Starter Kit V3+ incl. Bridge

Aanbevolen verkoopprijs€ 219,99
-31%Prijs€ 149,95
incl. btw en verzendkosten
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Amazon Alexa
Works withAmazon Alexa
Apple Home
Works withApple Home
Hey Google
Works withHey Google
De voordelen in één oogopslag:
 • Tot 28% energie- en kostenbesparing
 • Toegang vanaf elke locatie
 • Comfortabel en gezond binnenklimaat
 • Slimme functies voor volledige verwarmingsregeling
 • Naadloze integratie met jouw slimme huis
 • Eenvoudige zelfinstallatie
 • Automatische ondersteuning voor extra comfort
 • Perfect voor individuele ruimtecontrole
Expert Review
9.0
author image
Getest door tink expertAnnemarie

Heb je 's morgens geen zin meer in koude voeten? Dan is de tado° slimme thermostaat Starter Kit V3+ precies wat je zoekt. Omdat de thermostaat je vloerverwarming of centrale verwarming precies op tijd opwarmt en dankzij de intelligente tijdschema's tot 28% op de verwarmingskosten per jaar bespaart is het een geweldige set voor thuis. De thermostaat is compatibel met bijna alle verwarmingssystemen en is eenvoudig te installeren. Het is zeker de moeite waard als starter kit voor je smart home.

Meer Details

Producten die je misschien ook interessant vindt

  Belangrijkste functies
 • Productinformatie
 • Expert Review
 • Klantenrecensies
 • Technische details
 • FAQs
 • Video’s over dit product
Productinformatie
 • Bespaar tot 28% energie en kosten: Stel aangepaste verwarmingsplannen op waarmee je je energieverbruik effectief kunt verminderen (bevestigd door Fraunhofer IBP in 2022). Verwarm alleen wanneer dat echt nodig is. tado° biedt zelfs een geld-terug-garantie: als je in het eerste jaar niet genoeg hebt bespaard op verwarmingskosten, krijg je je geld terug bij retourzending.
 • Toegang vanaf elke locatie: Met de tado° app kun je je verwarming overal bedienen, zelfs als je niet thuis bent. Zodra je het huis verlaat, herinnert de app je eraan om de verwarming uit te schakelen. Dankzij de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke app is bediening bijzonder eenvoudig.
 • Voor comfortabel en gezond binnenklimaat: De Ruimtelucht Comfortfunctie toont niet alleen de temperatuur, maar ook de actuele luchtvochtigheid in je huis om schimmelvorming of te droge lucht te voorkomen. Deze slimme functie zorgt voor een aangenaam klimaat in je eigen huis.
 • Intelligente functies nemen de volledige verwarmingsregeling over: Het V3+ Slimme Radiatorthermostaat Startpakket verwarmt je kamers tot je gewenste temperatuur. Dankzij Geofencing herinnert tado° je eraan om je huis alvast voor te verwarmen wanneer je op weg naar huis bent, of de verwarming te verminderen als er niemand thuis is. Functies zoals raamdetectie, slimme schema's, individuele ruimtebediening, weersvoorspellingsregeling, verbruiksoverzichten, besparingsresultaten, actuele luchtvochtigheid, innovatieve Geofencing en andere slimme functies maken dit mogelijk.
 • Integreer tado° in je slimme huis: Koppel tado° eenvoudig aan je slimme huisautomatisering door het systeem te verbinden met andere apparaten. Compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit, waarmee je de thermostaten met je stem kunt bedienen. Handige kinderbeveiliging via de app inbegrepen.
 • Eenvoudige doe-het-zelf-installatie: De thermostaten worden eenvoudig via de app verbonden met de Bridge en kunnen zonder gereedschap worden vervangen. Hierdoor is het systeem ook geschikt voor huurwoningen waar de installatie op elk moment ongedaan kan worden gemaakt. Bovendien biedt tado° een stapsgewijze installatiehandleiding die specifiek is afgestemd op elk verwarmingssysteem. Een metalen moer voor een veilige aansluiting op de radiator en zes verschillende adapters zijn inbegrepen. Deze maken de thermostaat compatibel met alle gangbare soorten radiatorkranen. Een installatie-assistent in de app helpt je hierbij, omdat deze precies is afgestemd op jouw verwarmingssysteem.
 • Auto-Assist voor nog meer comfort: Dankzij Energy-IQ krijg je volledige inzage in je energieverbruik, kosten en besparingen, allemaal in een maandelijkse vergelijking. Care & Protect beschermt je verwarming tegen storingen en waarschuwt je vroegtijdig voor onregelmatigheden in je verwarmingssysteem. Bovendien worden Geofencing en raamdetectie volledig geautomatiseerd met Auto-Assist, zonder dat je herinneringen via pushberichten hoeft te ontvangen. Auto-Assist is beschikbaar in de app voor slechts €3,99 per maand of €29,99 per jaar en kan op elk moment worden opgezegd.
 • Tijdbesparende Quick Actions: Met de Quick Actions-functie kun je nu nog sneller en eenvoudiger je hele verwarmingssysteem bedienen. Met de tado° app heb je slechts één klik nodig om alle kamers binnen 30 minuten tegelijkertijd te verwarmen. Natuurlijk kun je hiermee ook de kamers tegelijkertijd koelen of individuele schema's activeren.

De slimme thermostaat Starter Kit van tado° in actie

De slimme thermostaat Starter Kit van tado° verbetert de energie-efficiëntie van je verwarmingssysteem en verhoogt tegelijkertijd je eigen comfort. Zo werkt het: dankzij intelligente schema's verwarm je alleen wanneer het echt nodig is. Bijvoorbeeld de badkamer in de ochtend of de woonkamer in de avond. Met behulp van de Geofencing-technologie kun je nog meer energie besparen.

Met tado° verwarm je nooit een lege woning

De tado° Internet Bridge kan via Geofencing de afstand van je smartphone tot je huis meten. Op die manier weet je tado° systeem of je het huis hebt verlaten. Als je niet thuis bent wordt de verwarming automatisch uitgezet en de tijdschema's die je voor je tado° systeem hebt ingesteld worden onderbroken. Dit bespaart enorm veel energie, omdat er geen lege woning meer verwarmd wordt. Wanneer je onderweg naar huis bent, zal het verwarmingssysteem op de ingestelde temperatuur voorverwarmen zodat wanneer je thuis komt het meteen een aangename temperatuur is. Omdat tado° compatibel is met Apple HomeKit, Amazon Alexa en Google Assistant, kun je ook door middel van spraakopdrachten de instellingen van je slimme thermostaat wijzigen. Tot slot kun je tado° ook een onderdeel maken van je IFTTT-systeem. Hiermee kun je bijvoorbeeld wanneer je het licht in de woonkamer uitdoet ook de verwarming uit laten gaan.De installatie van de tado° Starter Kit is niet lastig. Je verbindt de tado° Bridge met je router, zo kan hij via wifi met je smartphone communiceren. De Bridge kan op deze manier ook de laatste weersvoorspellingen opvragen. De slimme thermostaat van tado° vervangt je bestaande muurthermostaat. Hij wordt op dezelfde manier aangesloten op je verwarmingssysteem als je oude thermostaat. Met deze setup kun je dan handmatig bedienen, slimme tijdschema's instellen en van Geofencing gebruikmaken.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie