• Gratis expertadvies
  • Kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending en retour

Categories

Merken

Compatibiliteit

Ecosystemen

Assortiment

Sets met spraakbediening

Verwarmingssystemen met spraakbediening

Een van de grote voordelen van een slim verwarmingssysteem is de mogelijkheid om deze met je stem te bedienen. Of het nu gaat om een vloerverwarming, centrale verwarming of radiatorthermostaten, voor allen is het mogelijk de temperatuur te bedienen door het toedoen van alleen je stem.

Filter

Via de app of handsfree

Spraakbediening via de app is voor ieder smart home product bijna wel een optie. Maar tegen de tijd dat je de app hebt geopend en een spraakopdracht in kan spreken, had je dit wellicht net zo goed via het touchpaneel kunnen doen. Met handsfree spraakbediening creëer je pas echt meerwaarde.

Het aansluiten van een slimme speaker, of een slim compatibel product met ingebouwde speaker, maakt het handsfree bedienen met je stem mogelijk. Integreer je verwarmingssysteem vervolgens in één van de bestaande smart home systemen zoals Amazon Alexa, Google Assistant of Apple HomeKit en je bent klaar voor gebruik. Bovendien kun je op deze manier je verwarming met andere slimme producten laten samenwerken en automatiseringen toepassen.