• Gratis expertadvies
  • Kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending en retour

XGIMI - Compacte beeldprojectie voor thuis of onderweg

Met de modernste en beste technologie stelt XGIMI je in staat haarscherp beeld te projecteren, overal waar je maar wilt. De met oog voor detail ontwikkelde portable beamers zijn compact en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Je wordt wel van beeld van hoge kwaliteit voorzien, terwijl sommige portable beamers nog geen 15 centimeter groot zijn.

Filter

Helaas vonden we geen passende resultaten voor je zoekopdracht. Hier zijn enkele aanraders voor je.

Portable beamer en speaker in één

De slimme portable beamers van XGIMI kunnen veel meer dan enkel beeld projecteren. Om te beginnen hebben de beamers ingebouwde speakers, die je van geluid voorzien op het moment dat je een film of video wilt bekijken. Maar dat is niet het enige wat de ingebouwde speakers kunnen. De XGIMI portable beamers zijn ook als losse portable bluetooth speaker te gebruiken. Zo heb je dus niet alleen beschikking over beeld, maar ook over geluid. Om van de speakerfunctie gebruik te maken, verbind je eenvoudig je device via bluetooth met de XGIMI slimme portable beamer en kun je direct van muziek genieten.

Entertainment van de bovenste plank

Uitgerust met Android TV heb je aan entertainment geen gebrek. Via Android TV heb je toegang tot duizenden apps en kun je bijvoorbeeld gemakkelijk Youtube, Netflix en Spotify afspelen met je device. Ook voor liefhebbers van games heeft Android TV verschillende apps te bieden en is daarnaast compatibel met de Nintendo Switch, Sony PlayStation en Microsoft Xbox. Geen reden om je te vervelen dus! Als speaker gaan de XGIMI producten tot 8 uur lang mee op één accu, als beamer tot 4 uur.

Verbind hoe jij dat maar wilt

Een groot voordeel van de portable XGIMI beamers is dat deze voorzien zijn van ingebouwde Chromecast. Als je beamer en het device vanaf waar je wilt streamen verbonden zijn met hetzelfde wifi netwerk, kun je via Chromecast moeiteloos levensgroot beeld projecteren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te verbinden via een HDMI-, of USB-kabel. Bedien de portable beamer intuïtief via de bijbehorende afstandsbediening, via je smartphone of spraakgestuurd via Google Assistant.


Uitgerust met een relatief hoog aantal ANSI-Lumen kunnen XGIMI portable beamers helder beeld projecteren. Op het moment dat het niet volledig donker is, kun je hierdoor alsnog genieten van helder en scherp beeld. Het beeldkwaliteit op zichzelf is indrukwekkend hoog en kan tot wel 4K Ultra HD projecteren. Dankzij slimme technologie als autofocus en keystone correctie geniet je bovendien van snel scherpstellen en het corrigeren van scheef geprojecteerd beeld.

De voordelen van XGIMI in één oogopslag:

  • Bijzonder compact
  • Portable Beamer & Speaker
  • USB, HDMI, Chromecast & bluetooth
  • Uitgerust met Android TV
  • Tot 4K Ultra HD beeld
  • Spraakbediening via Google Assistant