• Gratis expertadvies
  • Kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending en retour

Slimme verlichting voor dagelijks gebruik

Ben je op zoek naar slimme verlichting die zich precies aanpast aan jouw stemming en moment van de dag zonder dat je er iets voor hoeft te doen? WiZ kan al dit én meer. Zelfs zonder een bridge of hub haal je de juiste sfeer in huis voor iedere fitting en op elke plek in de kamer. Met de handige app stel je tijdschema's in en creëer je scene's om lampen met elkaar te laten samenwerken.

SpaceSense™ Technologie

SpaceSense™ is een innovatieve technologie ontwikkeld door WiZ die je verlichting slimmer maakt door beweging te detecteren zonder dat extra sensoren nodig zijn. Door gebruik te maken van wifi-signalen kunnen WiZ lampen bewegingen in een kamer detecteren en automatisch in- of uitschakelen. Dit betekent dat je nooit meer in het donker naar de lichtschakelaar hoeft te zoeken wanneer je een kamer binnenkomt.

Hoe werkt SpaceSense™?

De technologie werkt door minimaal twee WiZ lampen in dezelfde ruimte te installeren, met een afstand van ten minste 2 meter tussen hen. De WiZ app configureert de lampen zodat ze bewegingen kunnen detecteren door veranderingen in wifi-signalen waar te nemen. Deze veranderingen worden veroorzaakt door de bewegingen van mensen in de kamer. Wanneer beweging wordt gedetecteerd, worden de lampen automatisch ingeschakeld, en wanneer er geen beweging meer is, schakelen ze zichzelf uit. Dit zorgt voor een naadloze en handsfree ervaring​.