• Gratis expertadvies
 • Kwaliteitsgarantie
 • Gratis verzending en retour

Categories

Een totaaloplossing voor elektrische voertuigen

Met meer dan 10 jaar ervaring en opgebouwde expertise is Webasto marktleider in de opkomende markt voor e-mobility. Webasto biedt flexibele laadoplossingen voor bij jou thuis, voor bedrijven, maar ook voor VVE’s. Met laadoplossingen als de Webasto Live en de Webasto Pure, slaagt Webasto erin voor ieder wat wils aan te bieden.

Filter

Waarom kiezen voor Webasto?

Webasto is marktleider op het gebied van e-mobility als het aankomt op laadoplossingen. Dit is niet zomaar het geval. Kwaliteit wordt bij Webasto gegarandeerd. Producten worden uitgebreid en intensief getest voordat deze op de markt komen. Daarnaast loopt Webasto voorop wat betreft innovatie en ontwikkelingen. Het bedrijf is uitvinder van Type 1, Type 2 en snelladers binnen de industrie.

Wat maakt Webasto bijzonder?

Als het op auto’s aankomt is Webasto een echte expert. Met meer dan 90 jaar ervaring in de auto industrie heeft Webasto de focus het afgelopen decennia meer en meer op duurzaamheid gelegd. In combinatie met alle opgedane ervaring is Webasto in staat hoogwaardige en uiterst veilige producten te bieden. Zowel slimme als eenvoudige laadstations behoren tot het aanbod en voor wie toegang wilt tot alle slimme functies van een laadstation, is er een backoffice abonnement af te sluiten. Zowel van Webasto zelf, als van iedere andere OCPP 1.6 aanbieder.

Een complete oplossing voor thuis laden

Voor wie snel, simpel, overzichtelijk en eenvoudig wilt laden is er de Webasto Pure II. Met het aanbod van dit laadstation houdt Webasto het zo eenvoudig mogelijk en deze lader doet simpelweg waarvoor je een lader nodig hebt. Geen slimme functies, maar gewoon een handige betrouwbare oplader voor thuis die aan de muur te monteren is. Het ingebouwde led lampje geeft aan wanneer je auto is opgeladen en de ingebouwde kabelhouder zorgt voor een nette uitstraling. Dankzij 3 fase laden heeft dit laadstation een maximaal laadvermogen van 11kW of 22kW en is klaar voor de toekomst.


Voor wie wél behoefte heeft aan slimme functies is er de Webasto Live. Dit laadstation kan alles wat de Webasto Pure II kan en nog veel meer. Het scheiden van zakelijk en privé laden kan gemakkelijk via de ingebouwde RFID-kaartlezer en kosten kunnen automatisch worden verrekend indien je een back-office abonnement afsluit. De Webasto Live kan als ‘master’ functioneren en tot wel 250 aangesloten stations aansturen. Geniet van Dynamic Load Balancing, compatibiliteit met slimme energiemeters en Energie Management Systemen (EMS). Compatibiliteit met EMS zorgt ervoor dat je kunt opladen met eigen opgewekte energie en slimme energiemeters zorgen dat alle beschikbare stroom naar het laadstation(s) worden geleid, zonder dat de maximale capaciteit wordt overschreden.

Voordelen van Webasto in één oogopslag:

 • Innovatief
 • Plug & Play
 • Slim of conventioneel laden
 • 3-fase laden
 • Dynamic Load Balancing
 • Compatibel met EMS & slimme energiemeters
 • RFID-Kaartlezer
 • Vrije keuze back-office
 • Aanpasbaar laadvermogen tot 22kW