• Gratis expertadvies
  • Kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending en retour

Compatibiliteit

Fitting

Kleur licht

Functies

Verbinding

Assortiment

Aantal lampen

Twinkly

Decoratieve sfeerverlichting in je smart home

Twinkly verandert de traditionele decoratieve lichtslingers en maakt het niet alleen chic, maar ook slim. Van enorm uitgebreide LED-lichtslingers tot flexibele lichtstrips en muzikaal synchroniserende lichtpanelen - met Twinkly zal het je aan slimme binnenverlichting niet ontbreken. Het functionele en tegelijk minimalistische ontwerp van de verlichtingselementen zorgt voor een aanpasbaar lichteffect in elk ontwerp.

Filter

Je favoriete muziek in kleur

Met de Twinkly-app kun je elk verlichtingsscenario instellen op je favoriete muziek. Van klassiek tot pop tot rock, de slimme lichtpanelen passen het licht op elke beat aan. Twinkly Music gaat nog een stap verder. De optionele USB-stick heeft een geïntegreerde microfoon waarmee hij muziek opneemt en real time kan omzetten naar Twinkly verlichting. De innovatieve USB-adapter kan ook perfect samen met de kerstboom worden gebruikt. Jouw feestdagen zijn nog nooit zo slim, modern én sfeervol geweest!

Passend licht voor elke gelegenheid

Met Twinkly kun jij je smart home op een bijzonder kleurrijke manier inrichten. Een object naar jouw keuze kan snel het hoogtepunt van het huis worden. Met 250, 400 of nog meer leds verlichten de slimme lichtslingers elke ruimte, van klein tot groot. Eenmaal geïnstalleerd in de app, kun je het juiste licht instellen voor elke gelegenheid. Of het nu met Kerstmis is om je familie de met Twinkly versierde kerstboom te laten zien of griezelige verlichting met Halloween. Uiteraard kun je de sfeervolle lichtslingers ook gewoon als kamerverlichting achter de TV, bed of in de keuken gebruiken.

Twinkly Lichterkette mit Appsteuerung

De voordelen van Twinkly

Dankzij eenvoudige bediening zijn de verschillende Twinkly-producten geschikt voor elke gebruiker. Of je nu al in het bezit bent van smart home apparaten of niet, Twinkly is de perfecte introductie en de ideale aanvulling op elke binnenverlichting. Gebruik je smartphone om de slimme lichten op afstand te bedienen of te veranderen met animaties. In combinatie met Google Assistant, Apple HomeKit en Amazon Alexa kunnen de slimme lampen ook eenvoudig via je stem worden bediend. Naast feestverlichting, kun je de slimme lichtstrips ook gebruiken om oppervlakken in de keuken, slaapkamer en woonkamer te verlichten.

  • Eenvoudige bediening op afstand
  • Synchronisatie met muziek
  • Individuele aanpassing van animaties
  • Compatibel met Google Assistant, Apple HomeKit en Amazon Alexa
  • Intuïtieve app
  • Algortime voor muziekherkenning
  • Flexibel uitbreidbare lichtslingers