• Gratis expertadvies
  • Kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending en retour

Categories

Compatibiliteit

Ecosystemen

Assortiment

Pionier in smart home automatisering

SwitchBot, opgericht in 2016, heeft zich snel ontwikkeld als een innovatief merk op het gebied van smart home-automatisering. Met een oorsprong in een Kickstarter-campagne, biedt SwitchBot een reeks slimme apparaten die alledaagse handelingen vereenvoudigen zonder ingrijpende installaties. Hun kernproducten, zoals de SwitchBot Curtain Rod en de SwitchBot Bot, transformeren gewone huishoudelijke apparaten in slimme apparaten met eenvoudige, retrofit oplossingen.

Filter

Wat maakt Switchbot uniek

Gemakkelijk je huis slim maken

SwitchBot staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid van hun producten. De meeste apparaten kunnen zonder gereedschap in enkele seconden worden geïnstalleerd, waardoor je snel en eenvoudig je huis slim kunt maken​.

Compatibel met al je slimme apparaten

SwitchBot-apparaten werken naadloos samen met populaire slimme systemen zoals Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit en IFTTT. Hierdoor kun je je apparaten eenvoudig bedienen met stemopdrachten en complexe automatiseringen instellen voor meer gemak en controle in je huis​.

Innovatieve producten die je leven makkelijker maken

SwitchBot biedt baanbrekende oplossingen zoals de Hub Mini, die signalen van je bestaande afstandsbedieningen leert en nabootst. Daarnaast zorgt de SwitchBot Bot ervoor dat elke traditionele schakelaar of knop slim wordt. Deze innovatieve producten maken het dagelijkse leven eenvoudiger en comfortabeler, waardoor je meer controle hebt over je huis​.

Het SwitchBot assortiment

Bot

De SwitchBot Bot maakt het mogelijk om conventionele schakelaars om te zetten naar slimme schakelaars. Het apparaat is uitgerust met een push-pull functie om volledige controle over schakelaars te bieden.

Curtain Rail en Curtain Rods

De SwitchBot Curtain Rod en Rail zijn beide geavanceerde gordijnmotoren, ontworpen voor respectievelijk gordijnroedes en U-vormige rails. Ze zorgen voor een slimme bediening van je gordijnen.

Hub

De SwitchBot Hub fungeert als een centrale hub voor SwitchBot-apparaten, waarmee je deze apparaten via spraakbesturing kunt integreren en beheren. Het maakt elk apparaat in huis slim door verbinding te maken met de cloud.

Smart Lock

De SwitchBot Smart Lock is een slim deurslot dat eenvoudig op bestaande sloten gemonteerd kan worden. Het ondersteunt bediening via een smartphone-app en Apple Watch, en biedt opties voor vingerafdrukherkenning.

Thermometers

De SwitchBot Thermometers en Meters zijn compacte apparaten die de temperatuur en luchtvochtigheid in je huis monitoren. Ze sturen waarschuwingen bij significante veranderingen en kunnen geïntegreerd worden met de SwitchBot Hub voor externe monitoring.

Robotstofzuigers

De SwitchBot Solar Panel is ontworpen om de SwitchBot Curtain Rods en Rails van stroom te voorzien met zonne-energie, waardoor het batterijgebruik vermindert en duurzaamheid verzekert.

Met SwitchBot kun je eenvoudig je huis koel houden tijdens hete zomerdagen.

Lees het op onze blog

Compatibiliteit van SwitchBot-producten

Integratie met slimme smart home systemen

SwitchBot-producten werken naadloos met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit. Dit maakt het mogelijk om apparaten eenvoudig te bedienen met stemopdrachten via Alexa, Google Assistant en Siri, wat zorgt voor handsfree gemak en eenvoudige controle​.

Automatisering en IFTTT

Met IFTTT kun je SwitchBot-apparaten verbinden met verschillende diensten om automatiseringen te creëren, zoals het sluiten van gordijnen bij zonsondergang of het inschakelen van een ventilator bij een bepaalde temperatuur. Dit biedt flexibiliteit en gemak zonder programmeerkennis.

Toekomstbestendigheid met Matter

SwitchBot ondersteunt de Matter-standaard, wat betekent dat SwitchBot-apparaten eenvoudig kunnen samenwerken met andere Matter-compatibele producten, waardoor je smart home toekomstbestendig en flexibel blijft.