• Gratis expertadvies
  • Kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending en retour

Categories

Nooit Razendsnelle wifi voor het hele huis met Netgear

Bedek elke centimeter van je huis met wifi. Geen wegvallende gesprekken meer, bufferen bij het bekijken van films of TV programma's, of vertragingen bij het spelen van videospelletjes. De Netgear Orbi Mesh systemen zorgen ervoor dat je in elke kamer van je huis toegang hebt tot snelle, stabiele wifi.

Filter

Waarom kiezen voor Netgear?

Netgear gebruikt een supersnelle processor, hoge topsnelheden en, het belangrijkste, een tweede 5GHz band die het systeem gebruikt als speciale backhaul verbinding tussen de router en zijn satellieten. Dat laat het systeem gegevens verplaatsen terwijl je verbinding maakt op een veel efficiëntere manier, en zonder extra storing. Dit zorgt ervoor dat je kunt genieten van snellere verbindingen op grote afstand, terwijl je verbonden bent met één wifi punt.

Eenvoudig in gebruik

Via de gratis Orbi app wordt je door het installatie proces geleidt en kun je zelf gast netwerken maken en ouderlijk toezicht instellen. Daarnaast is Orbi ontworpen voor efficiëntere gegevensoverdracht via de exclusieve Tri-Band Mesh technologie. Het resultaat is snellere wifi prestaties die in het hele huis niet afnemen. Met Orbi kan iedereen in je huis tegelijk Netflix programma's streamen, videogesprekken voeren en gamen, zonder storingen of dat het moet bufferen.

Overal surfen, streamen en gamen met mesh systeem

Zwakke wifi is een regelmatig voorkomend probleem in veel huizen en kan voor gebruikers frustrerend zijn omdat pagina's trager laden, video's bufferen en spellen vertragen als je een draadloze router op afstand gebruikt. Mesh systemen zijn een oplossing voor dit probleem en hebben tot doel de draadloze dekking uit te breiden en te versterken door een netwerk van twee of drie routers te gebruiken, verspreid over het huis in plaats van slechts één. Het idee hier is dit probleem van signaalverzwakking te ondervangen door nodes of pods te gebruiken om het wifi-signaal op te vangen en te versterken naar verder afgelegen delen van het huis, zodat gebruikers een beter signaal en meer bandbreedte krijgen, zelfs als ze verder van de hoofdrouter verwijderd zijn.

De voordelen van Netgear in één oogopslag:

  • Compatibel met alle grote ISP's en routers
  • Overal in huis bereik
  • Internet met hoge snelheid
  • Eenvoudige installatie
  • Minder interferentie met Tri-band wifi setup
  • Volledig draadloze connectiviteit
  • Te integreren met Google Assistant en Amazon Alexa