• Gratis expertadvies
  • Kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending en retour

Lichtsterkte (lm)

Compatibiliteit

Fitting

Kleur licht

Functies

Assortiment

Aantal lampen

Nanoleaf

Creëer zelf je slimme led verlichting

Meer dan 16 miljoen kleuren op maximaal 30 uitbreidbare led panelen. Met Nanoleaf kun je je lichtpanelen plaatsen en uitbreiden hoe jij dat wilt. De montage gebeurt binnen enkele seconden dankzij zelfklevende strips. De bediening van het lichtsysteem is daarnaast ook enorm eenvoudig. Of het nu via de app of via spraakbesturing is, je bepaalt zelf welke verlichting bij je interieur en stemming past.

Filter

Waarom kiezen voor Nanoleaf?

Met Nanoleaf bepaal je zelf hoe je slimme led verlichting er uit komt te zien thuis. De led panelen maken het mogelijk om eindeloze variaties aan kleuren en vormen smart lighting in je woning toe te voegen. De installatie is in een handomdraai gedaan zodat je thuis op de bank kunt genieten van de perfecte sfeerverlichting voor je feestje, film avond of tijdens het lezen van de krant in de ochtend. Je bedient de verlichting met behulp van de Nanoleaf app of met behulp van een spraakassistent. Nanoleaf is compatibel met Google Assistant, Apple HomeKit en Amazon Alexa.

Gebruiksvriendelijke app

Met de app van Nanoleaf kun je de ledpanelen precies naar je smaak en voorkeuren instellen. Zo kun je de lampen aan en uitzetten met de app, pas de helderheid aan, groepeer lichten per ruimte en stel scènes samen vanuit de app. Daarnaast kun je verschillende layouts ontdekken en projecteer ze op de bestemming met de AR feature. Zo kun je het eindresultaat al zien voordat je de panelen bevestigd hebt. Hoe handig is dat? Geef je productiviteit een boost met Circadian Lighting. Dit is een functie waarmee de kleurtemperatuur zich automatisch aanpast aan het tijdstip van de dag.

Geef je ruimte een beetje extra sfeer

Design je eigen smart verlichting door de led panelen heel eenvoudig in elkaar te klikken in de vorm die het beste bij je past en plak ze vervolgens met de handige plakstrips op de achterkant aan je muur. Integreer de lampen in je smart home zodat je zelfs de led panelen kunt laten samenwerken met bijvoorbeeld de muziek of met handige tijdschema's zodat ze verlichten wanneer de zon ondergaat.

Verschillende vormen beschikbaar

Met Nanoleaf heb je de perfecte oplossing als je op zoek bent naar modulaire led verlichting. De led panelen zijn in verschillende vormen beschikbaar, zoals driehoeken, vierkanten en zeshoeken. Met de uitbreidingssets kun je tot maximaal 30 panelen uitbreiden voor nog meer sfeer in je smart home.

De voordelen van Nanoleaf in één oogopslag:

  • Energiebesparend
  • Creëer een eigen design
  • Modulaire lichtpanelen
  • Eindeloze variaties en kleuren
  • Eenvoudige montage