• Gratis expertadvies
  • Kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending en retour
LOQED

Het slot met virtuele sleutel

Veiligheid én gemak, LOQED biedt je het beste van beide. Je kunt voortaan altijd op weg zonder fysieke sleutel. Dit slimme slot opent je deur met een enkele aanraking, zo hoef je zelfs je smartphone niet eens uit je broekzak te halen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid, bij het ontwerp van de software en het design is zeer vakkundig rekening gehouden met inbraakgevoeligheid.

Filter

Helaas vonden we geen passende resultaten voor je zoekopdracht. Hier zijn enkele aanraders voor je.

Binnen met een enkele aanraking

Wanneer je binnen drie meter van het slimme slot bent, wordt deze automatisch via bluetooth verbonden met je smartphone. Vervolgens sta je met een simpele aanraking van het slot binnen een mum van tijd binnen je eigen vier muren. Het is niet eens nodig om je smartphone uit je broekzak te halen en je hebt nooit meer gedoe met het zoeken van je sleutel. Vergeet je een keer je smartphone? Geen probleem! Voer jouw persoonlijke code in op het slot en kom ook zonder smartphone binnen.

Veiligheid voorop

Je hoeft niet bang te zijn dat iedereen zomaar bij jou naar binnen kan lopen, in tegendeel zelfs. De Touch Smart Lock is voorzien van het hoogste SKG keurmerk met drie sterren en is zeer ‘inbraakproof’. De app is versleuteld op dezelfde manier als dat bij online bankieren apps het geval is. Daarnaast is het slot zelf robuust ontworpen: het slimme slot is uitgerust met een hardstalen boorbeveiliging.

Geef toegang aan anderen en beheer gebruikersrechten

Via de handige LOQED app kun je toegang geven aan iedereen die jij wenst. Ook kun je instellen op welke tijden bepaalde personen wel of geen toegang hebben. Ideaal voor de schoonmaker bijvoorbeeld! Wanneer er iemand geen toegang heeft en onverwachts voor de deur staat, kun je het slot eenvoudig via de app vanaf afstand ontgrendelen. Bovendien kun je in het logboek terugzien wie er op welk tijdstip heeft toegetreden.

Automatiseringen via smart home integratie

Via Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT en vele andere smart home aanbieders integreer je de LOQED Touch Smart Lock in je slimme huishouden. Na integratie kun je bijvoorbeeld het slot bedienen met je stem, maar kun je ook verschillende automatiseringen toepassen. Laat automatisch het licht aangaan wanneer je de deur opent zodat je nooit in het donker thuis hoeft te komen. Of zorg ervoor dat de verwarming automatisch wordt ingeschakeld wanneer je binnenkomt. Met tal van mogelijkheden kun je je smart home helemaal naar jouw wens instellen.

Past de LOQED Touch Smart Lock op mijn deur?

Voor je aan de installatie begint is het van belang uit te zoeken of het slot geschikt is. De slimme sloten van LOQED passen op de meeste conventionele sloten, maar niet op allemaal. Op onze productpagina’s is terug te vinden aan welke voorwaarden jouw deur en conventionele slot moeten voldoen. Onderwerpen waarmee je rekening mee moet houden zijn bijvoorbeeld de dikte van de deur, de PC-maat en de doornmaat. Als je tot de conclusie komt dat het slimme slot geschikt is voor installatie, kun je beginnen met de installatie die stap voor stap is uit te voeren via de app.

De voordelen van LOQED

Het openen van je slot was nog nooit zo makkelijk. Wat LOQED bijzonder maakt, is dat je niet via de app op je telefoon je slot hoeft te openen. De slimme versleuteling maakt namelijk automatisch verbinding via bluetooth met je telefoon, waardoor je jouw telefoon niet eens uit je broekzak hoeft te halen. Wanneer je gasten over de vloer hebt, schakel je gewoon de open huis modus in en het slot is voor iedereen tijdelijk toegankelijk. Wel zo makkelijk! LOQED is een ware toevoeging aan jouw smart home en maakt je dagelijks leven veiliger en aangenamer.

  • Open met een enkele aanraking
  • Volledig sleutelloos smart lock
  • Versleutelde app en boorbeveiliging van hardstaal
  • Geef anderen toegang vanaf afstand
  • Beheer gebruikers en hun toegangsrechten
  • Open huis modus
  • Integreer in je smart home