• Gratis expertadvies
  • Kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending en retour

Categories

Assortiment

Herqs

HerQs - Volledige controle over temperatuur en garing

Met de slimme thermometers van HerQs ben je de koning van de barbecue. De temperatuur van het vlees of de groente wordt continu in de gaten gehouden en via meldingen op je smartphone word je op de hoogte gehouden van het garingsproces. Zo maak je keer op keer een perfecte maaltijd klaar, zonder dat je continu bij de barbecue hoeft te blijven en je gerecht moet controleren. Geniet van perfect gegaard vlees en maak indruk op je gezelschap met een slimme thermometer.

Filter

Moeiteloos de perfecte bereiding

Het organiseren van een barbecue of etentje bij je thuis kan gepaard gaan met een redelijke dosis stress. Uiteindelijk is het natuurlijk leuk om indruk te maken op je gasten. Om de gerechten die jij bereidt gegarandeerd te laten slagen zijn de producten van HerQs een handige toevoeging aan je avond. Je stelt zelf de gewenste garing en/of temperatuur van je gerecht in en wordt op de hoogte gebracht op het moment dat het gerecht dit punt heeft bereikt. In de tussentijd kun je gerust achterover leunen en gezellig de tijd doorbrengen met de gasten.

De voordelen van HerQs

Nauwkeurige temperatuurmeting

Met HerQs thermometers ben je verzekerd van nauwkeurige resultaten. Ze hebben een meetbereik tot maar liefst 350 °C met een maximale afwijking van 2%. Gemiddeld ligt de afwijking zelfs lager.

Tijdsefficiëntie

Door de nauwkeurige temperatuurmeting kun je je gasten meer aandacht geven, terwijl je erop kunt vertrouwen dat je gerechten perfect gaar worden.

 Uitbreidbaarheid

Je kunt eenvoudig het aantal thermometers uitbreiden. Met één HerQs BBQ-display kun je tot wel zes verschillende thermometers aansluiten. Dit geeft je de mogelijkheid om meerdere gerechten tegelijkertijd te monitoren.

Robuuste en hoogwaardige afwerking

De thermometers van HerQs zijn robuust gebouwd en hebben een hoogwaardige afwerking. Dit zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs bij intensief gebruik.

Bereik tot 60m via Bluetooth

HerQs thermometers hebben een bereik tot 60 meter via Bluetooth. Hierdoor kun je vrij bewegen en toch de temperatuur in de gaten houden, zonder constant in de buurt van de grill te hoeven blijven.

Voorgeprogrammeerde garing

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit voorgeprogrammeerde garingsopties. Dit helpt je om de gewenste gaarheid van verschillende soorten voedsel te bereiken.

HerQs EasyBBQ Pro and EasyBBQ app

Overzicht in de EasyBBQ app


Via de app van HerQs, genaamd EasyBBQ, heb je een compleet overzicht van de voortgang van je gerechten. Met behulp van grafieken kun je het gehele garingsproces nauwkeurig analyseren en via de homepage houd je alle temperaturen of timers tegelijkertijd in de gaten. Bovendien hoef je niet per se dicht in de buurt te blijven van je oven of barbecue. Via Bluetooth heb je binnenshuis een bereik van 30 meter en buitenshuis tot wel 60 meter. De handige app is zowel voor gebruikers van Android als Apple te downloaden.