• Gratis expertadvies
  • Kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending en retour

Categories

Compatibiliteit

Ecosystemen

Assortiment

flic

Met Flic smart buttons alles onder controle

Met de Flic Smart Buttons breid je jouw smart home-bediening uit met een slimme knop, naast spraakopdrachten en app-bediening. Met een simpele klik bedien je bijvoorbeeld slimme lampen, met een dubbele klik speel je muziek af en als je de knop ingedrukt houdt schakel je bijvoorbeeld een alarm routine in.

Filter

Waarom kiezen voor Flic?

Wie kent het niet: 's morgens net iets te laat opgestaan wat er voor zorgt dat je gehaast het huis moet verlaten. Of het licht in de badkamer nog brandt of de verwarming in de slaapkamer nog aanstaat, is dan even niet meer belangrijk. Dit is niet alleen slecht voor je portemonnee maar ook voor het milieu. Met de Flic Smart Buttons kun je zelfs in stressvolle situaties met een gerust hart de voordeur uitstormen. Want één slimme schakelaar naast de deur kan met één druk op de knop alle slimme stopcontacten, lichten, speakers, tv's en verwarmingen uitschakelen. De combinatiemogelijkheden zijn bijna onbeperkt!

Overal te plaatsen en handige app

De slimme schakelaars van Flic kleven op elk oppervlak en hebben vervangbare standaard knoopcel batterijen. Je kunt zelf bepalen waar in je smart home je de knoppen wilt plaatsen, of dat nu naast het bed, naast de toegangsdeur, onder de badkamer spiegel, in de tuin of boven de bank in de woonkamer is. Bovendien kunnen de knoppen ook aan kleding of sleutelhangers worden bevestigd met een stevige metalen chip. De installatie en configuratie zijn allemaal te doorlopen in de Flic app. De Flic Bridge kan tot 100 knoppen tegelijk besturen, waarbij de knoppen ook rechtstreeks op de smartphone kunnen worden aangesloten zonder extra bridge.

Wat kun je met Flic Smart Buttons?

De functies van de afzonderlijke Flic Smart Buttons kunnen in de app worden ingesteld. Om ervoor te zorgen dat je het overzicht niet uit het oog verliest, kun je de Flic smart button van een stickerbadge voorzien met duidelijke symbolen. Elke knop heeft drie triggers: een enkele druk op de knop, een dubbele druk op de knop of de knop langer ingedrukt houden. Aan elke actie kunnen dan afzonderlijke functies worden toegewezen. Het gaat onder meer om afzonderlijke opdrachten zoals slimme muziekbediening of routines die met één druk op de knop meerdere functies van verschillende apparaten uitvoeren.

De voordelen van Flic in één oogopslag:

  • Op ieder oppervlak te bevestigen
  • Werkt ook met Apple HomeKit en Amazon Alexa
  • Met nagenoeg alle smart home apparaten te integreren
  • Verwisselbare batterij
  • Aan te passen stickers
  • Drie in te stellen functies
  • Uitbreidbaar tot 100 knoppen per bridge