• Gratis expertadvies
  • Kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending en retour

Categories

Een robot voor de hele familie

Nieuwe en slimme technologie in combinatie met een persoonlijke touch, maakt Enabot geschikt voor de hele familie. De zelf voortbewegende camera’s brengen je veiligheid, maar ook gezelligheid. De slimme robotcamera vermaakt zowel kinderen als huisdieren en zorgt tegelijkertijd dat jij een oogje in het zeil kan houden. Enabot is voor vele families al een onmisbaar onderdeel van het gezin.

Filter

Autonomie ten top

De bewegende robots van Enabot kunnen volledig autonoom opereren. Via de Auto Cruise-functie patrouilleert de slimme camera zelfstandig, wanneer jij dat wilt. Sommige modellen zijn zelfs uitgerust met Auto-tracking. Deze slimme AI-functie volgt en herkent automatisch bewegende objecten, personen en huisdieren. Voor wie zich altijd veilig wil voelen, is er de mogelijkheid tot 24 uur per dag continue opname. Opladen hoeft niet, want de robotcamera keert volledig zelfstandig terug naar het oplaadstation op het moment dat de oplaadbare accu leeg dreigt te raken.

Op afstand bestuurbaar

Je kunt er ook voor kiezen om de robots tijdelijk handmatig te besturen. Via de app bedien je de robotcamera’s alsof je een bestuurbare auto aan het bedienen bent. Beweeg de slimme camera’s naar ruimtes waarin jij een blik wilt werpen. Ga bijvoorbeeld op zoek naar je kind en sta via de intercom en speaker direct live in contact. Op deze manier kun je altijd je dierbare op een verassende en speelse manier verrassen, zonder dat je daarvoor thuis hoeft te zijn.

Vermaak je huisdieren - ook als je er niet bent

Enabot is niet alleen bedoeld voor het brengen van veiligheid, maar ook een stukje entertainment. Wat blijkt is dat voornamelijk huisdieren enthousiast worden van de leuke bewegende ‘speeltjes’. Enabot ziet dit niet als een probleem en speelt hier juist op een leuke manier op in. Het ontwerp van de robotcamera’s is hierop aangepast en het is dan ook geen enkel probleem als jouw huisdier even wild met de apparatuur omgaat. De buitenkant is voorzien van krasvrij materiaal en kan tegen een stootje. Sommige modellen zijn zelfs voorzien van een speciale laser, waarmee je huisdieren vanaf afstand kunt vermaken. Je kunt daarnaast tegen ze praten, beelden vastleggen en natuurlijk de robot besturen en voor je huisdieren uitrijden. De robotcamera kan je huisdier ook zelfstandig vermaken.

Robuust ontwerp, uitgerust met sensoren

Met vele verschillende beschikbare automatische modi, roept dit wellicht de vraag op of de camerarobot niet zomaar van een trap af kan storten of ergens vast kan lopen. Gelukkig is dit niet het geval. Enabot heeft de camera’s uitgerust met verschillende sensoren die zowel obstakels als hoogteverschillen herkennen. Hierdoor wordt de kans op vastlopen of schade zoveel mogelijk beperkt. Wanneer de camera toch op de een of andere manier op zijn rug terecht komt, zorgt het ronde ontwerp ervoor dat hij altijd weer op zijn pootjes terecht komt. Waar wel rekening mee gehouden moet worden is dat de Enabot producten voornamelijk zijn geschikt voor vlakke ondergronden, of laagpolige vloerkleden.

Jouw persoonlijke assistent

De slimme robotcamera is niet alleen veilig en leuk, maar kan ook nog eens heel handig zijn. Je kan verschillende herinneringen instellen zodat jij of je familieleden nooit meer iets vergeten. Je kan via de app zelf instellen op welk tijdstip je een herinnering wilt krijgen voor een specifieke gebeurtenis. Denk dan niet alleen aan het op de hoogte brengen van belangrijke afspraken, maar zelfs het wakker maken van je kinderen kun je aan Enabot overlaten. Zo kun jij rustig je eigen ding blijven doen. Iedere ochtend de weersvoorspelling doorkrijgen? Ook dat kan Enabot!

De voordelen van Enabot

Enabot doet er alles aan om het gezin te verbinden en tegelijkertijd te beschermen. De slimme robotcamera’s kunnen jouw drukke leven ontlasten en dat van je kinderen en huisdieren aangenamer maken. Bovendien kun je vanaf waar je ook maar bent, op ieder moment even een kijkje nemen en wellicht contact zoeken met jouw dierbaren. Op het moment dat je veel van huis bent, maar toch niets wilt missen van wat zich thuis afspeelt, biedt Enabot uitkomst.

  • AI-technologie met Auto-Tracking en objectidentificatie
  • Op afstand bestuurbaar
  • Autonoom patrouilleren en opladen
  • Stille motor en ingebouwde sensoren
  • Automatische foto's en video's
  • Speciale functies voor huisdieren
  • Communicatie van twee kanten
  • Persoonlijke assistent