• Gratis expertadvies
  • Kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending en retour

Categories

Assortiment

Altijd de juiste temperatuur voor je favoriete warme drankje

Met de slimme producten van Ember transformeren jouw dagelijkse rituelen in onvergetelijke ervaringen. Of het nu gaat om een rustige ochtend met een kopje koffie of een gezellige avond met een goed boek en een warme thee, Ember is er om jouw genot te maximaliseren en je te omringen met comfort.

Filter

Tijdloos, slim en handig

Temperatuurbehoud

Drink altijd en overal je favoriete warme drankje op de voor jouw ideale temperatuur.

App-bediening

Pas de temperatuur flexibel aan via de app op je smartphone met Bluetooth verbinding.

Design

Het design van de mokken van Ember is tijdloos en elegant, maar toch praktisch.

Ember mok met app

De voordelen van Ember

Temperatuurbehoud

Wanneer je product de ingestelde temperatuur bereikt, maakt het gebruik van geavanceerde verwarmings- en isolatietechnologie om de drank op dat specifieke niveau te houden. Dit zorgt ervoor dat je drankje consistent warm blijft, zodat je er op je gemak van kunt genieten zonder dat het te heet of te koud wordt.

Mobiele app

Je product kan via Bluetooth of wifi aan de mobiele app op je smartphone gekoppeld worden. Je kunt via de app op afstand de temperatuur van je mok of beker aanpassen en controleren.

Temperatuur aanpassen

Na het koppelen van je Ember-product aan de app, kun je moeiteloos de temperatuur aanpassen door een gewenste stand te kiezen uit de beschikbare opties. De app zal deze temperatuurinstelling doorgeven aan het product, waarna het de temperatuur zal handhaven totdat je besluit deze opnieuw aan te passen.

Batterijduur

Dankzij de ingebouwde batterij en slimme temperatuurregeling wordt het stroomverbruik geoptimaliseerd, waardoor de batterij langer meegaat. Je kunt de resterende batterijduur met de app controleren en het product indien nodig opladen.