• Gratis expertadvies
 • Kwaliteitsgarantie
 • Gratis verzending en retour

Categories

Merken

Compatibiliteit

Ecosystemen

Assortiment

BOSCH

Een slimme tuin met Bosch Power Tools

Je gazon wordt nog mooier met de slimme robotmaaiers van Bosch. En dat volautomatisch, schoon en stil. Het beste van alles: je hoeft je geen zorgen meer te maken over je gazon en je hebt meer tijd om te genieten. Daarnaast bieden de Power Tools van Bosch je kwalitatief hoogstaand en innovatief tuingereedschap.

Filter

Waarom Bosch Power Tools?

Het doel van de Bosch Groep is om oplossingen te creëren voor een smart home met innovatieve en inspirerende producten en diensten om de kwaliteit van leven wereldwijd te verbeteren. Kortom: Bosch creëert technologie die "uitgevonden is voor het leven". Bosch Power Tools is de elektrisch gereedschap afdeling van de Bosch groep. Het doel van deze groep is om gebruikersgerichte innovaties aan te bieden. Werk moeiteloos en comfortabel, productief en veilig of beide met Bosch Power Tools-producten.

Wat maakt Bosch Power Tools bijzonder?

Tuinieren zonder er zelf iets voor te doen? Met de slimme robotmaaiers van Bosch Power Tools wordt deze droom werkelijkheid. Omdat de Bosch Indego Connect-modellen niet alleen volledig automatisch maaien, maar ook de optimale maaicyclus aanbevelen op basis van de gazongrootte en weersvoorspellingen. Dankzij het Logicut-navigatiesysteem rijdt de maaier over het gazon in parallelle banen ​​en bespaar je veel tijd. Regelmatig maaien levert je gazon ook mulch, een natuurlijke meststof en je hoeft niet langer het gras te harken. Met de Bosch Smart Gardening App heb je je slimme robotmaaier altijd onder controle, ook als je onderweg bent.

De Bosch Smart Gardening App als afstandsbediening

Zowel op kantoor als op vakantie. Met de Bosch Smart Gardening-app weet je wat jouw Bosch Indego robotmaaier doet. Start en beëindig het maaiproces met een vingertik, maak schema's en ontvang waarschuwingen bij storingen of een noodzakelijke mes vervanging. Op basis van de weersomstandigheden in je regio geeft de app je ook aanbevelingen voor de optimale maaicyclus. De communicatie tussen de app en de robotmaaier vindt plaats via een GPRS-gegevensverbinding. Je bent dus niet afhankelijk van je wifi.

De voordelen van Bosch Power Tools in één oogopslag:

 • Gebruikersgerichte innovaties
 • Verhoging van productiviteit en veiligheid
 • Meer dan 700 netwerk producten en diensten met IFTTT
 • Bestuurbaar via Google Assistant & Amazon Alexa
 • Werkt in vrijwel elk weer
 • Continue software-updates
 • Automatisch oplaadsysteem
 • Auto kalender functie
 • Diefstal beveiliging

Ontdek de producten van Bosch Power Tools

Bosch Indego Robotmaaiers

 Bosch Robotmaaier

Bosch Indego M+ 700

Bosch Robotmaaier

Bosch Indego S+ 500

Bosch Robotmaaier

Bosch Indego XS 300

MaaioppervlakteTot 700 m²Tot 500 m²Tot 300 m²
App
Oplaadtijd60 min60 min45 min
Bereik75 min60 min45 min
Maai diameter19 cm19 cm19 cm
Volume63 dB63 dB63 dB
Obstakeldetectie
Maximale hellingTot 27 %Tot 27 %Tot 27 %

Bosch Indego Robotmaaiers: De slimme en efficiënte Bosch Indego robotmaaiers zorgen moeiteloos voor een mooi gazon. Ze hebben veel slimme functies die je het gedoe van tuinieren besparen en jou optimaal laten genieten van je tuin. Het belangrijkste verschil binnen de varianten van het Indego-productgamma zit in de grootte van de tuin, die je zonder jouw moeite kunt onderhouden: tot wel 700 vierkante meter. De nieuwe Indego-modellen bepalen de ideale maaicyclus op basis van het gazon oppervlak en de benodigde tijd. De AUTO-kalenderfunctie legt vervolgens de cyclus vast in de maaikalender en voert deze systematisch uit. Met LogiCut-navigatie kun je kleine oppervlakken met precisie maaien en kun je de gazon afmetingen opslaan. Grasmaaien wordt haast niet eenvoudiger.

Bosch Power Tools accessoires

Bosch Indego GarageBosch Indego Garage
 • Uitgebreide bescherming
 • Duurzaam ontwerp
 • Transparant dak
 • Individueel te ontwerpen
 • Makkelijke installatie
Bosch Docking StationBosch Docking Station
 • Laadt snel en betrouwbaar op
 • Weerbestendig
 • Ruimtebesparend
 • Onopvallend ontwerp

Bosch Indego Garage: De Bosch Power Tools Indego robotmaaier garage is het slimme toevluchtsoord voor je robot grasmaaier. Zo is je Bosch robotmaaier altijd optimaal beschermd tegen storm, vuil of ongewenste gasten. Je kunt de garage van de robotmaaier optisch aanpassen aan je tuin met behulp van de meegeleverde stickerset. De garage geeft je Bosch robotmaaier uitgebreide bescherming terwijl hij jouw gazon volledig automatisch onderhoudt. Dit geeft je de ruimte om je tijd te spenderen aan leukere bezigheden.

Bosch Docking Station: Met een extra multi-area oplaadstation kun je de Indego robotmaaiers op een ander gazon gebruiken, terwijl het toch alle voordelen van het Logicut maaisysteem biedt. Met drie laadstations kun je maximaal drie gazons laten maaien door slechts één Indigo. De Indego brengt de gazons in kaart, slaat ze op en nummert ze. Dit betekent dat de maaier weet op welk gazon hij momenteel wordt gebruikt en op welke hij nog moet maaien.

Compatibiliteit van Bosch Power Tools met partners en spraakassistenten

Bosch Power Tools & Google Assistant

Via Google Assistant kun je de Bosch Power Tools-apparaten bedienen met de Google Home-app of met een spraakopdracht. Alle slimme luidsprekers van Google zijn beschikbaar voor spraakbesturing, inclusief Google Nest Mini en Google Nest Hub. De opdrachten omvatten bijvoorbeeld het starten en pauzeren van het maaiproces en terugkeren naar het laadstation, allemaal als je bijvoorbeeld zegt "Oké Google, maai mijn gazon".

Bosch Power Tools & Bosch Smart Home

De Indego verkeert in goed gezelschap: je kunt natuurlijk Bosch Power Tools-producten ook met Bosch Smart Home-apparaten laten samenwerken. Bosch maakt ook huishoudelijke apparaten zoals de slimme stekkers en slimme radiatorknoppen maar ook de robotmaaiers compatibel met IFTTT. Op deze manier bereid Bosch de mogelijkheden van je smart home voortdurend uit.

Bosch Power Tools en IFTTT

Het cloud-platform staat voor "if this then than that" en biedt je de mogelijkheid om talloze apps en apparaten in je slimme tuin te verbinden. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Voor Bosch Power Tools betekent dit: autonoom gazon onderhoud wordt nog comfortabeler met de Indego robotmaaiers van Bosch. Omdat je je Indego robotmaaiers nu kunt koppelen aan meer dan 700 producten en diensten via het IFTTT-netwerkplatform.

Bosch Indego met Amazon Alexa

Je slimme Bosch Indego robotmaaier luistert naar je spraakopdrachten. Tenminste als je het integreert in je Amazon Alexa-systeem. Stuur je Bosch Indego op pad om te maaien, laat hem stoppen of beëindig het maaiproces. Als je een grote tuin hebt en niet weet waar je tuinhulp is, kun je Alexa ook vragen waar je Indego is.

Hoe werken de Bosch Indego robotmaaiers?

 • Maaisysteem: Logicut-navigatietechnologie maakt van je Bosch Indego robotmaaier een snel en nauwkeurig tuinhulpmiddel. De robotmaaier van Bosch werkt uiterst efficiënt. Dit omdat hij nauwkeurig in kaart brengt en berekent wat het te maaien gebied is. Het resultaat: systematisch maaien in parallelle banen dat minstens 30 procent sneller is dan willekeurige navigatie. Om het gazon te beschermen, maait je Indego bij elk maaiproces in een andere richting.
 • Maaifrequentie: Met de automatische kalender functie bepaalt de Bosch Indego de ideale maaicyclus op basis van het gazon oppervlak en de maaitijd.
 • Maaiduur: Met een maaitijd van 30 minuten is je Bosch Indego geoptimaliseerd voor een tuingrootte tot 400 m².
 • Als het regent: Het maakt maakt niet uit of het regent of de zon schijnt. Als je kiest voor een robotmaaier van Bosch, doet hij zijn werk, ongeacht het weer.
 • Onderhoud: Afgezien van de regelmatige reiniging heeft je Bosch Indego geen speciaal onderhoud nodig. Na elke 100 uur maaitijd raadt de Bosch Smart Gardening-app aan om de maaimessen te controleren. Het verwisselen van de messen is heel eenvoudig.
 • Diefstalbeveiliging: Als iemand je Bosch robotmaaier uit het maaigebied haalt, wordt hij automatisch vergrendeld. Je ontgrendelt hem door je persoonlijke pincode in te voeren op het apparaat. De Bosch Indego-modellen hebben ook een alarmsysteem.

Hoe installeer je een Bosch Indego robotmaaier?

 1. Voorbereiding: Verwijder voordat je begint alle mogelijke obstakels op je gazon. Dit zijn bijvoorbeeld stenen, kabels of takken. Je Indego is uitgerust met obstakeldetectie, maar hij heeft een vrij pad nodig voor optimale maai resultaten. Maai je gazon met je conventionele maaier één keer op een lage stand.
 2. Plaatsing van het oplaadstation: Je dient het laadstation op grondniveau en dichtbij een stopcontact te plaatsen. Je robotmaaier beweegt met de klok mee rond het laadstation, dus zorg voor voldoende ruimte. Vermijd ook plaatsen met direct zonlicht. De warmte beschadigt de accu van je robotmaaier.
 3. De begrenzingskabel leggen: Leg de begrenzingskabel vanaf je laadstation tegen de klok in rond je gazon. Hiervoor plaats je de begrenzingsdraad op je gazon en sla je met een rubberen hamer de meegeleverde plastic pennen in de aarde om deze vast te zetten. Je sluit obstakels uit die niet met de kabel te verwijderen zijn. Zorg er ook voor dat je de juiste afstand tot gazonranden, hellend terrein en wateroppervlakken hebt. Exacte informatie vindt je in de montagehandleiding van je Bosch Indego.
 4. Het gazonoppervlak in kaart brengen: Scan de QR-code in de montagehandleiding en voer de instellingen voor je Bosch Indego in de Bosch Smart Gardening-app uit. Na het selecteren van de taal, het invoeren van de pincode en het invoeren van de datum en tijd, kunt je met één klik beginnen met het in kaart brengen van je gazon. Dit geeft de robotmaaier de informatie die hij nodig heeft om je gazon op een slimme manier te maaien.