• Gratis expertadvies
  • Kwaliteitsgarantie
  • Gratis verzending en retour

Slimme cadeau ideeën voor 2020

Voor iedereen is er op het gebied van smart home wel een passend cadeau voor het nieuwe jaar te vinden. Maar weet je niet zeker wat je precies moet kopen? Dan hebben wij al een aantal aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.

Jij weet het beste wat diegene voor wie je een cadeau haalt leuk vindt om te krijgen. Kies wat het beste past bij de wensen uit onze smart home categorieën: entertainment, verwarming, verlichting, gezondheid, beveiliging, huishouden en tuin en doe inspiratie op.

Gebruik ook de filters op onze site. Hebben je ouders bijvoorbeeld al Google Assistant thuis? Selecteer dan alleen de apparaten die met Google Assistant werken. Meer informatie over de compatibiliteit vind je op de pagina's van de betreffende producten. Daar vertellen we je ook voor welke situaties, locaties en mensen de producten het meest geschikt zijn. Onze deskundige reviews laten je in één oogopslag zien hoe eenvoudig het betreffende apparaat te installeren is.

Alles wat je wilt weten op één plek

In tegenstelling tot andere webshops, selecteren wij op maat gemaakte pakketten met producten zodat er altijd wat voor je bij zit. Dus het maakt niet uit voor wie je een cadeau idee zoekt. Je zus zal bijvoorbeeld blij zijn met een kleine spraakassistent om haar te helpen met haar dagelijkse leven, je vader kun je laten genieten van slimme verlichting, en je zoon kun je blij maken met een slim horloge zodat hij zijn sport prestaties kan bijhouden.

We willen smart home voor iedereen toegankelijk maken. Daarom zul je niet voor verrassingen komen te staan bij het uitpakken en installeren en hoef je geen extra accessoires of onderdelen te bestellen.

Wil je graag je cadeau een persoonlijk tintje geven? Onze bundels zijn gevarieerd en afgestemd op de meest uiteenlopende behoeften. Dus je geeft niet alleen handige gadgets cadeau voor de feestdagen, maar echte ervaringen waar diegene lang plezier van zal hebben.

Slim verwarmen tijdens de koude dagen

Wie heeft er al slimme radiatorthermostaten op zijn verlanglijstje staan? Dat is precies waarom deze kleine apparaten een geweldig cadeau voor het nieuwe jaar zijn. Ze zijn een leuke verassing om je goede voornemens invulling te geven en zorgen voor meer comfort in je dagelijks leven. Hiermee regel je de temperatuur voor elke kamer individueel volgens een schema dat bij je past. De badkamer is dus bijvoorbeeld alleen warm wanneer je 's morgens en 's avonds hier bezig bent. Slimme thermostaten passen zich ook aan het gebouw- en verwarmingsgedrag aan voor een nauwkeurige regeling.

Een slim verwarmingssysteem is ook goed voor andere redenen. Omdat de apparaten de temperatuur regelen, zul je nooit onnodig verwarmen, en daardoor kun je veel geld besparen op stookkosten. Hierdoor wordt ook je CO2-uitstoot aanzienlijk verminderd.

Tijdens de donkere maanden altijd de juiste verlichting

Ga je in het donker naar je werk en kom je in het donker weer thuis? Dit is in de winter geen uitzondering. De lampen thuis zijn de enige verlichting die je ziet tijdens deze dagen. Waarom er niet voor zorgen dat je dan er het beste van maakt? Want met slimme led-lampen en andere slimme verlichting kun je je huis altijd voorzien van de verlichting die je nodig hebt: licht dat langzaam helder wordt om wakker te worden, gedimd rood licht voor gezellige winteravonden. Het is zeker geen vervanging voor de zon, maar enorm effectief tegen de winterdepressie.

Maar slimme lampen kunnen veel meer doen. Dankzij spraakbesturing, automatisering en schema's heb je geen schakelaar meer nodig. Doe de lichten uit met je smartphone als je onderweg bent. En als je langer weg bent, zal de aanwezigheidssimulatie inbrekers afschrikken.

Entertainment: meer plezier thuis

Natuurlijk zijn alles wat te maken heeft met entertainment en gadgets klassiekers geworden als cadeau tijdens de feestdagen. Dus waarom gaan we dit jaar niet een stap verder en geven we slimme apparaten cadeau? Het is geen geheim dat je vaak gewoon ontspannen op de bank wilt liggen na een dag werken zodat je kunt genieten van een ontspannen avond. Hierbij hoort natuurlijk heerlijke muziek of een mooie film die je met geweldige kwaliteit kunt laten afspelen in je woonkamer.

Wifi speakers en home cinema-systemen vormen zo een perfecte aanvulling voor elk huis. Zo geniet je niet alleen van het beste geluid in elke kamer, maar zorg je vooral voor een verhoging van het comfort in huis. Spraakassistenten maken je dagelijks leven gemakkelijker en geven je volledige controle over je gehele smart home.

En als je toch op zoek bent naar een klassiek cadeau in het nieuwe jaar, bij tink vind je natuurlijk ook allerlei soorten bluetooth koptelefoons en stijlvolle luidsprekers met het beste geluid.